Wysłany: 2008-08-17, 22:23 VW VENTO by BLADE
Tak jak w temacie postanowiłem przedstawić moją maszyne .
Może na początek mały opis auta.
VW Vento z 1993r 1.6 benzyna 55KW 75KM po kapitalnym remoncie tzn prawie całkowitej wymianie w 2002r ze starego pozostało niewiele tylko to żeby miał numery te same ce starego a tak to wszo wymienili w serwisie vw na nówencje a wszystkie stare cześci dostałem razem z autem w bagażniku i orginalną fakture i sprawozdanie z napraw .przed remontem miał 288 000 tys/km a po wymianie mam 50 000 tyś/km przelotu
Sprowadzony z holandji w bardzo dobrym stanie no może tylko przeginam stanie dobrym
kolor: bordowy metalic orginalny lekkie wypieki na drzwiach bo narazie brak funduszy na malowanie ,spojer na klape orginalny , szyberdziura {szybnerdach} .koła standard 14 stalowe na kapciach 185/60 wiking.
a w środku z dodatkowego wyposażenia to tylko zwykłe radyjko alps mi zostało po ostatnim postoju na parkingu bo Pionek sie komuś spodobał .
I to chyba na tyle o mojej maszynie grunt że żadnych wiekszych problemów nie stważa koła sie kręca to sie jezdzi . jak tylko jakaś gotówka sie uzbiera to i maszyna dostanie troche bajerów pozdrawiam wszystkich VENCIAZY.
no śliczny błyszczący lakierek zadbana bestia .
chlapacze orginał widzę ale tylko na przodzie,sam dołożyłeś?
może jakieś foty środeczka, tylko nie rób odwrotnie bo mi sie głowa urwie ,bo jaszczurka nie jestem ,i nie mogę zdjęć na spokojnie pooglądać
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Wysłany: 2008-11-09, 21:12
wymiana chłodziarki bo troiche preciekała , no i odrazu wymiana termostatu ,płynu, czujnika ,i wszystkich przewodów oraz uszczelek , no i mała regeneracja zderzaka . a to wszystko z dbałości o najlepszą maszyne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum