Chłopaki a może teraz taki większy filmik nie tylko z z tematu na kalendarz
ale z lepszych fotek z działu o naszych autach? Albo kto jakie by chciał to do jocker'a, na skrzyneczke
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-11-10, 21:10
Dzolo napisał/a:
Chłopaki a może teraz taki większy filmik nie tylko z z tematu na kalendarz
ale z lepszych fotek z działu o naszych autach? Albo kto jakie by chciał to do jocker'a, na skrzyneczke
Dla mnie to żaden problem
grunt żeby były zdjęcia i nawet filmiki z których można by zrobić porządny spot o vento.org
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-10, 21:40
no i fajnie że powstał nowy pomysł. Ja mam kawał materiału z ostatniego Zlotu, leży na dysku i do tej pory ne miałem kiedy go obrobić czy nawet obejrzeć...
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-11-10, 22:48
no to zaczynamy pospolite ruszenie
wszyscy chętni do udziału w wielkim spocie www.vwvento.org są proszeni o przesłanie 5 najlepszych ich zdaniem zdjęć swojego VENTKA (filmiki też mile widziane )
w tytule podawajcie swoją ksywkę
ślemy na adres jocker25@poczta.fm
oczywiście jeżeli macie pomysł na jakiś bajer podkład muzyczny to dawajcie znać w tym temacie
jak będzie komplet to zabieram się do
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-11-11, 16:39
rewelacja takie filmiki super!!! respect jocker
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
do tego podkładu co pisałem wczeniej to przydałby sie filmik ukazujacy jak bujamy sie naszymi furami po mieście, coś w tym stylu http://www.wrzuta.pl/film..._in_to_my_dream
Wysłany: 2008-11-12, 17:12
timi9999 napisał/a:
do tego podkładu co pisałem wczeniej to przydałby sie filmik ukazujacy jak bujamy sie naszymi furami po mieście, coś w tym stylu
i raczej tak będzie czekam bo spyro ma mi podesłać płytke ze zlotu to będe kombinował
ten ostatni spocik muszę delikatnie poprawić bo wychwyciłem kilka błędów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum