Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-11-13, 15:19 Problem z pompa wtryskowa!
czesc chlopaki.
no i co przyjechalem na prace i jakis smrud mi sie w salonie poczyl, taki jakby paliwa, otkrywam klape silnika i widze ze pompa wtryskowa oraz silnik troche odrazu za niej jest caly w paliwie i te paliwo paruje i smierdzi.... jak zrozumialem paliwo lalo sie z pod takiej sruby co na fotkach nizej.
do czego sluzy ta sruba (gvint) czy co to jest w ogole? teraz na razie zawiazalem taka specjalna nicia ktorej korzystamy w santechnice to narazie niecieknie ale to tylko czasowo bo nie mam czasu teraz. ale dlaczego tam poszlo paliwo? to juz znaczy ze bede mial niezaplanowane wielkie wydatki? ze juz "amen" przyszedl mojej pompce? ((
czekam na propozycje i na wyjasnienie co to za taka sruba... ;(
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Witam . Niewydaje mi się , żeby Ci z tej śruby co jest pokazana na pierwszym zdjęciu ciekło. Sprawdze u siebie jak to jest ale cieknie Ci chyba z czegoś innego . Pozdrawiam
Oj dawno mnie nie było na forum , ale teraz będe częściej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum