Największe szczęście dla ojca i matki,
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew-życie, to ich własne dziecię,
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.
Z tej to okazji ślemy szczerych życzeń słowa;
Niechaj ta Wasza pociecha dziś nowa
Radośnie jak kwiatek w pogodny dzień lata,
Niechaj sie chowa w zdrowiu, długie, długie, lata.
I sercom Waszym da widok radosny!
Jak mała jaskółka na początek wiosny.
Serdeczną miłością, z prawdziwą szczerością
Niech kocha świat!
I w owej miłości, dla całej ludzkości
Niech żyje Sto Lat!
Gratuluje Przyjacielu córeczki!!!
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-11-13, 15:09
najwieksze gratulacje jakie tylko moga byc! Gratuluje!
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-11-13, 15:42
Tygrysisko napisał/a:
Hmmm...jakoś tak inaczej...
Ja trzy lata temu przechodziłem to samo. Też mam córkę. Poczekaj ....... za chwilę dojdziesz do wniosku, że świata bożego nie widzisz poza tym maleństwem. Po przyjsciu dziecka na swiat nic nie jest już takie same......I zobaczysz, za jakiś czas nie bedziesz potrafił sobie wyobrazić jak to było zanim to maleństwo nie przyszło na swiat. Gratuluję z całego serca. Pozdrowienia dla małzonki.
_________________ Morfeusz142
Ostatnio zmieniony przez Morfeusz142 2008-11-13, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-11-13, 21:48
Ja oczywiście też dołączam serdeczne gratulacje, niech zdrowo rośnie, tatuś niech jej pilnuje jak oczka w głowie i zamiast pierwszego elementarza ETKA do czytania Jeszcze raz gratuluję
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-11-22, 01:50
dzolo, gavel, adbaca...wy jestescie spóźnieni... to co my mamy powiedzieć... spóźnionej ale bardzo bardzo szczere...
...GRATULACJE dla Tygrysowych Rodziców i dla małej Tygrysiczki
niech zdrowa i duza rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum