Moi drodzy, od jakiegoś czasu chodzą za mną takie felgi:
Fakt, że może nie są rewelacyjne, ale jakoś dziwnie mi się spodobały. Szukam takich właśnie, ale 13" - by zimą na nich hulać. Widzial kiedyś ktoś takowe w jakiejś przystępnej cenie?
Niestety, mam już oponki 13-tki i póki ich nie wykończę, to zmieniać nie będę na większe. A tylko dlatego chciałem te fele, bo przynajmniej ładniej się prezentują to moich stalówek, tych z Golfa II na seryjnych kołach, takie całe pełne - to dopiero fuuj
Tygrysisko napisał/a:
seryjne 14-stki (blaszaki) odpowiednio pomalowane mogą być o niebo lepsze
Masz rację - też mi się podobają, jak łądnie pomalowane, nałożone te pierścienie, to prawie jak by alusek był - z daleka tego nie widać
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-11-14, 12:07
sebastian napisał/a:
Masz rację - też mi się podobają, jak łądnie pomalowane, nałożone te pierścienie, to prawie jak by alusek był - z daleka tego nie widać
Ja mam bez tych nakładanych pierścieni...
W tym roku cos pokombinuję kolorystycznie...mam w planie felgę pomalowac na czarno i zrobić srebrny rant...widziałem takie zestawienie na ventylku i mi się spodobało.
Gavel, -,a te Twoje stalówki to oryginał? bo moje na bank ,mam 2 takie samiuśkie komplety ,ale czarnych i z takim dekielkiem to nie widziałem jeszcze ...przynajmniej w vento
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum