Jedynym elementem niespotykanym (poki co) w innych ventolotach jest TAPICERKA. Ma jakies takie dziwne wzorki, ktorych nie widzialem w zadnym GOLFIE ani w zadnym innym VENTO.
wrzuć jakieś foty tej tapicerki może to cos wniesie do tematu
kurna fakt jakieś te fotele takie inne ,nie dość ze wzór niespotykany to to obszycie tez jakie inne, dotego to nie jest nawet welur.
Z tego wychodzi ze ta wersja charakteryzowała sie aluminiowymi felgami i oryginalnymi fotelami ...ciekawe co jeszcze ?? bo zapewne jeszcze czymś... może kiera inna,albo bagażnik na wypasie,wrzuć jeszcze fote dechy i przedniego przedziału może coś sie wypatrzy jeszcze
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
fotki wrzuce jutro, bo musze pierw zrobic ( te bagaznika ), a nie bardzo rozumiem o czym mowa z obszyciem?
Jak chodzi o przednie fotele, to mam zalozone pokrowce , bo niestety na fotelu kierowcy mam fatalnie rozdarta tapicerke ( a nie zauwazylem tego jak kupowalem, bo pokrowce byly juz zalozone i nawet do glowy mi nie przyszlo ze cos moze byc z fotelami nie tak)
Twoje maja to obszycie trochę jak w wersji GT a podciwe fotele w vento maja poprzeczne przeszycia cos jak tu:
a Twoje tak w kwadrat i po rogach ucieka w boki
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-11-29, 15:30
Ja dzisiaj będąc na zakupach natknąłem się na Ventkę atlantic miała taką tapicerkę jak 13thghost zapodał na początku tej strony a oprócz tego autko było ładnie wyposażone, klimatronic, 4 el szyby, el lusterka, reg kolumny kier. jak ją oglądałem to się ludzie na mnie dziwnie patrzyli, pewnie wyglądałem jak kradziej....
Ja dzisiaj będąc na zakupach natknąłem się na Ventkę atlantic miała taką tapicerkę jak 13thghost zapodał na początku tej strony a oprócz tego autko było ładnie wyposażone, klimatronic, 4 el szyby, el lusterka, reg kolumny kier. jak ją oglądałem to się ludzie na mnie dziwnie patrzyli, pewnie wyglądałem jak kradziej....
to z tego cos tu napisal, to u mnie to tylko reg kolumny kierownicy jest . Moze to kwestia rocznika...
Ostatnio zmieniony przez 13thghost 2008-11-29, 15:59, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum