Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-07-28, 01:02 Pierwszy mini zlot Klubu VW Vento
Jako że długo trwa załatwianie oficjalnego zlotu, na początek chcemy zorganizować "mały zlot".
Mamy do wyboru 2 lokalizacje: Borki (nad zalewem Sulejowskim; www.borki.pl) i Mielno (nad morzem; http://www.mielno.pl/left...id=83&cat=0006)
Obydwa miejsca dysponują w pełni wyposażonym polem campingowym + w opcji pokoje (dla wymagajacych).
Czekamy na Wasz wybór, która lokalizacja Wam bardziej pasuje. Która opcja zdobędzie więcej głosów, tam się wybierzemy.
Termin:4-5-6 sierpnia (piątek , sobota, niedziela)
P.S. Spotkanie jak najbardziej w gronie rodzinnym
Silnik: ABA Pomógł: 21 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 505 Skąd: Nowogard
Wysłany: 2006-07-28, 14:35
A ja przylece samolotem bo będe za granicami naszego kraju , ale jak uda mi się cosik wykąbinować to wolał bym Mielno - w Borkach też jest Fajnie a morze mam prawie na codzień , tak więc w konsekwencji Bez Różnicy ( Gdzie będzie większosć tam będe się wybierał )
a ja jestem za Borkami. Jednak uwazam ze w ten sposob do niczego nie dojdziemy. Zlot powinien byc zaplanowany ze sie tak wyraze odgornie a czynnikami decydujacymi powinny byc m.in. infrastruktura, ceny etc. Bo pytac kazdego gdzie by wolal przyjechac to raczej mija sie z celem.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-07-28, 23:45
Drogi kadecie nie zgodze się z Tobą że do niczego nie dojdziemy. Jest kilka osób które przyjadą albo tu albo tu (m.in. ja) i na pewno się spotkają. Pytanie o wybór lokalizacji padło dlatego że chcemy się zorientować gdzie uda nam się spotkać w większym gronie i to miejsce właśnie wybierzemy. Warto zauważyć że nie jest to ogólnopolski zlot (który oprócz tego i tak jest przygotowywany) a jedynie spotkanie kilku bądź kilkunastu osób chcących się w koncu poznać
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2006-07-29, 08:05
słuchajcie musimy cos ustalic w koncu bo juz niecaly tydzien do spotkania, a ja jestem tylko do niedzieli w domu i jesli byloby mielno to chcialbym wiedziec czy napewno bedzie.w poniedzialek wyjezdzam nad morze takzed jakby bylo mielno to oczywiscie wpadne na weekend
siemanko ja dzisiaj wyjezdzam do ustki ! tez chcialbym wczesniej wiedziec gdzie wkacu ten zlot bedzie jak juz wczesniej napisalem mi odpowiadalo by mielno bo z ustki jest bliziutko i wtedy na 100% przyjade ! delikatna prozba dzisiaj wyjezdzam a napewno nie bede mial dostepu do necika wiec prosze o jaki kolwiek znak gdzie jest ten zlot ?
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-07-29, 17:53
pablo23L....niesadze zebysmy to dzisiaj ustalili. niestety. ale jak narazie wygrywa mielno. tylko z tego co widze to wiekszosc by tam "wpadla"....rozumiem ze tak na 3h i spowrotem do siebie. a chyba chodzi o to zeby tak razem posiedziec chociazby przy griliku i piwku. ale napisz tu swoj nr koma, to dam ci znac, jak juz cos ustalimy
Wysłany: 2006-07-29, 19:39
pablo23L no wlasnie ja tez tak chce. jakbym jechal do mielna to prawdopodobnie juz w czwartek rano bym sie zameldowal i do niedzieli siedzial. ale z tego co czytam wiekszosc, chce tam byc przejazdem. my o tym samym myslimy tylko chyba sie nie zrozumielismy. wiec dawaj ten nr tel i dam ci znac co i jak:)
jak bede w ustce to postaram sie wpasc do jakiejs kafejki i sprawdzic gdzie jest ten zlot ! wiec mam taka malutka prozbe napiszcie mi e-maila lub na forum!!! ja uciekam ciezka noc za kulkiem ! pozdrawiam
Pomógł: 3 razy Wiek: 59 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 32 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-07-30, 15:47
Macie problem a ja mam rozwiązanie.
Ci co będą na południu Polski w tym czasie niech się spotkają w Borkach a Ci co będą nad morzem niech spotkają się w Mielnie.
Potem każdy wrzuci swoje fotki i będzie co wspominać.
Takie jest moje zdanie na ten temat :wink:
Wrazie co to niech da ktoś znać smsem na 0-504-158-926 czy będzie coś w Borkach bo jutro wyjeżdżam i będe bez netu
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2006-07-30, 18:47
gdyby juz bylo wiadomo odnosnie Mielna gdzie i kiedy dokładnie mialby byc zlot to prosze o sms na numer 668362904, bo ja juz dzis wyjezdzam nad morze i nie bede mal dostepu do netu.
Z góry dzięki.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-07-30, 23:25
No więc chłopaki - MIELNO. Ja niestety nie dam rady ze względu na robotę. Przyjechałbym wieczorem w sobote i w niedziele po poludniu musialbym wracać, więc niestety tym razem mi się nie uda... Ale planuje coś większego, ale o tym już niedługo...
Wysłany: 2006-07-31, 21:26
No wiec tak. Jak już Spyro oznajmil demokratyczna większością glosow zwyciezylo MIELNO. Tak wiec Pierwszy Mini Zlocik –Spocik VW Vento odbedzie się w Mielnie na campingu „Na granicy” w dniach 4-5-6 sierpnia (piątek, sobota , niedziela). Miejmy nadzieje ze frekwencja dopisze Wszystkich niezdecydowanych zapraszamy
Sprawy organizacyjne:
Ponieważ nie jest to oficjalny Zlot z cala pompą, calą eskapade można nazwac Spontonem. Uprzedzam z gory, żeby nie było, ze ktos czuje się rozczarowany ze nie ma …..czegos tam i czegos tam. Wszystko we wlasnym zakresie sobie będziemy organizowac.
1)Wczoraj wysłaliśmy zapytanie do wlasciciela owego pola namiotowego o wolne miejsca i czy nas przyjmie. Oto odpowiedz: „Jest to trudne pytanie gdyż co będzie w weekend ile będzie ludzi,nie wiem,myśle ze damy radę mamy przed polem duży parking więc zapraszam”. Tak wiec może się zdarzyć sytuacja (bo to weekend i Mielno), ze będzie full i trzeba będzie szukac innego miejsca. Ale mysle ze damy rade. Zawsze na dzikiej plazy można się rozbic .
P.S. My z malzonka, planujemy stawic się w Mielnie w srode wieczorem, lub czwartek rano (chyba ze sie zdarzy katastrofa i mnie moja kochana zagraniczna firma wezwie w trybie natychmiastowym). Także jakby ktos miał ochote być wczesniej to extra. Postaramy się zajac jak się da, jakies miejsce żebyśmy w kupie byli.
2) Tak jak mówiliśmy, spotkanie jak najbardziej w gronie rodzinnym.
3) Wędki, pilki siatkowe, gitary (jak ktos ma i umie grac), itp mile widziane
4) Inny szalony osprzęt i wszystkie „dziwactwa” również mile widziane. W koncu mamy się dobrze bawic
5) Z atrakcji: Przewidziane sa nocne OS’y od ogniska do namiotow
Co do sugestii Kolczyka o drugim zlociku w Borkach. Nie widzimy przeszkod. Wkoncu chodzi o to żeby ventomaniacy mogli się spotkac. Tylko musi się zorganizowac ta grupa, która glosowala na ta lokalizacje.
_________________ Get Rich Or Die Tryin'
Ostatnio zmieniony przez kovval 2006-07-31, 21:34, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum