Trzeba się po prostu zebrać, umówić i zrobić sobie zlota, spota Nic prostrzego. TYlko pytanie takie, kto prócz Ciebie jeszcze byłby chętny, po jak na razie to tylko okolice Gdańska i Lublina coś działają i im to wychodzi, reszta jakoś się nie kwapi do tego...
Lublin działa, tylko mizernie to wychodzi, ale juz coś było, więc aż tak narzekać to nie ma. Lecz w porównaniu do 3miasta... Organizacja na poziomie w wielkim gronie.
no dokładnie to miesci sie w toleranncji i niech ktos pisze odrazu na forum jak bedzie gdzies zlot!!!!:P i na kluczewo tez bedziemy czekac mam tam tylko 80km:P
Szpiker, co niedziele (teraz już o 17) w Koszalinie spotyka się grupa Zachodniopomorska vwgolf.pl (Koszalin), także jak kiedyś będziesz to napisz, bo ja nie zawsze jestem, a wtedy podjadę.
dopiero przeczytałęm posty ja jestem chętny bo w niedziele kończe zajęcia o 16 z groszem a i tak czekam na kolegę do 19 wiec przemyśle sprawe i wy też koledzy i można by sie w styczniu spotkać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum