no to pochwale sie:P pewnie nie wszystkim bedzie sie podobac ale trudno
-Sportowe tarcze nacinane BREMBO
-Zawieszenie KONI GWINTOWANE!reg gora doł i reg twardosci
-Brak znaczka na tylnej klapie
-Brak znaczka na Grilu
-Poszezane nadkola
-Sportowy tłumik
-Lampy tylne CRYSTAL RED-WHITE
-Hokej szeroki na przednim zderzaku
-Aluminiowe rygle
-Aluminiowe ramki na zegarach
-DVD na zagłowkach
i tak pewnie duzo rzeczy nie opisałem ale to tak na szybkiego:)
takiej wypowiedzi sie szczeze mowiac nie spodziewałem ale dzieki:) przebieggggg... tak wiem jest naprawde duzyy ale silniczek chodzi naprawde elegancko na kazdym cylindrze sprawdzałem cisnienie na wszystkich 4 tyle samo 12.5 pali zawsze wszystko elegancko tylko blacharka nie najlepiej:P
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-12-06, 20:34
Ja się przyznam że mam ochote w swoim przyszłym venciaku zrobić jedną rzecz zainspirowaną przez Tokio Drift, a mianowicie wytłoczony na przedniej masce znak VW
a na tylnej klapie wytłoczone napisik VENTO
Kurczę... zajebiaszcze to Vento
To DVD tez mi sie podoba - fajna sprawa w trasie
A przede wszystkim to kolorek auta robi najlepsze wrażenia - ta butelka... piękna
Wiem wiem spyo patrze juz na 17:) mam własciwie upolowane ale musze te małe sprzedac:) bo jednak te nadkola sa za szerokie i przydko to wyglada:) jak sprzedam tamte bede myslał nad ładniejszymi:) a o sprzedaniu mysle z tego wzgledu iz jest do dla mnie za małe auto:)
a o sprzedaniu mysle z tego wzgledu iz jest do dla mnie za małe auto
za małe do czego za małe? chyba kolega małym samochodem nie jeździł, bagażnik ze można sporo upchnąć nawet jak to sebastian, mówi na Popiełuszkę pojeździć.
do tego ładne zgrabne i powabne....
a jak naprawdę potrzebujesz coś większego to vw transportera polecam
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-01-05, 15:11
to twoja Ventka? o.O
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-01-05, 15:13
ale to prfzeciez mozna tak zapilowac silnik, sprzeglo... ale wygloda to tak efgekt jest no ale....
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum