Wysłany: 2008-11-30, 16:18 Kupie włacznik swiate z halogenami
Witam ventomaniakow ma ktos na sprzedaz moze włacznik swiateł z halogenami i regolacja podswietlania deski rozdzielczej? taki na ten
http://moto.allegro.pl/it..._itp_tanio.html
Jako ze temat istnieje podczepię sie i ja a mianowicie kupie włącznik świateł starego typu(zaokrąglony na końcu) z opcja halogenów ,regulacja świateł i podświetlenia licznika ,full opcja nr.katalogowy 1H5941531P dodatkowo może ma ktoś orginalne kostki do przednich halogenów chętnie tez odkupie Jak by co to wiecie gdzie mnie szukać?
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Buli, - chyba Ci nie przeszkadza moje ogłoszenie ? Ty chcesz nowy typ przełącznika a ja stary wiec nasze interesy nie kolidują ja nie widzę problemu A Ty???
Buli, bierz i sie nie zastanawiaj. Vena jeszcze nie jest zła, można przełknąć, więc poproś go by zakończył aukcję przed czasem albo wystawił kup teraz na te 80 zł, klikaj i kupuj.
bierz i sie nie zastanawiaj. Vena jeszcze nie jest zła, można przełknąć, więc poproś go by zakończył aukcję przed czasem albo wystawił kup teraz na te 80 zł, klikaj i kupuj.
dokładnie nic dodać jak by był mój model to już by w moim vento gościł...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-12-21, 13:42
znowu OT w Giełdzie
Ja już do Was siły nie mam
Krzeszak śledź dokładnie allegro a trafisz na ten zaokrąglony
http://allegro.pl/item509...nami_przod.html
Ten co prawda ciut drogi ale i za 50 zł można czasem wyrwać tylko trzeba bacznie allegro obserwować
A jak nie chcesz czekać lub płacić to zawsze możesz kupić ten nowszego typu i wnętrzności przelożyć do swojego starego. Wszystko będzie działało tylko jedynym minusem będzie to że nie będziesz miał lampki syganlizującej że masz włączone halogeny.
Zapytaj Wolfa - on chyba ma tak u siebie zrobione.
Krzeszak śledź dokładnie allegro a trafisz na ten zaokrąglony
nie wiem jak wy to robicie ...
Gavel napisał/a:
Ten co prawda ciut drogi ale i za 50 zł można czasem wyrwać tylko trzeba bacznie allegro obserwować
Gavel, - jak zauważysz taki do 80zł daj cynk będę wdzieczny
Gavel napisał/a:
A jak nie chcesz czekać lub płacić to zawsze możesz kupić ten nowszego typu i wnętrzności przelożyć do swojego starego. Wszystko będzie działało tylko jedynym minusem będzie to że nie będziesz miał lampki syganlizującej że masz włączone halogeny.
Zapytaj Wolfa - on chyba ma tak u siebie zrobione.
poważnie mówisz ?
No oczywiście
Wkład, elektryka itd wszystko jest to samo, tylko obudowa inna
Wiem, bo sam rozbierałem takie wyłączniki, nawet poradę z tego zrobiłem
Pewno, ze pasowac będzie, tylko nie będziesz miał diody od przednich halówek, ale to chyba zaden problem... małą dziurkę sobie zrobisz i będzie świecić
jako ze czas mnie aż tak nie goni ,na razie wyczekuje okazji co by nabyć zaokrąglony na full opcji a jeśli nic sie nie trafi kupie kanciaty i korzystając z porady sebastian, ,a może i małej podpowiedzi Wolfa coś będę kombinował, bo doszyłem do wniosku ze halogeny muszą być w tej krainie wiecznych ciemności... może nawet 3 na zderzaku jak mają w WRC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum