Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-02, 20:56 "HOKEJE" pod przedni zderzak do Ventki
Jakby ktoś potrzebował to wyrwałem hurtownię, gdzie nówki są po 15 zł/szt, także cena bardzo promocyjna. Nie byłem tam co prawda, ale znajomy dzisiaj tam kupował.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-03, 16:55
Gadałem z nimi mailowo i sprzedają, na Allegro nie mają, ale mają w ofercie. Znajomy wczoraj u nich kupił hokeje i pasują a kosztowały po 15 zł/szt, ięc nikt nie ma takiej ceny...
Wysłany: 2006-08-03, 23:18
MAPET piszesz jakbym ne wiadomo jakie bajki opowiadał. Kontakt do nich dostałem przez znajomka, który mieszka w Rzeszowie i najpierw ze mna się kontaktował w sprawie hokei. WŁodzi sprawdziłem wszystko co się dało i nic, jedyny który miał jak się okazało jak pojechałem to były do Golfa, a nie Vento. Zajomek sam zaczął szukać i znalazł ta hurtownię. Kupił i ma już na swoim vento założone te po 15 zł/szt.
Ja ich nie widziałem, piszę tylko to co mi powiedziano.
Zresztą napisałem do nich maila i o to co dostałem:
Witam
Na pewno są do Vento , nawet wczoraj sprzedałem jeden komplet i wszystko jest OK , klient nic nie mówił że jest coś nie tak. W golfie III na pewno są krótsze ale te o których pisałem są do Vento.
Także ja chciałem pomóc wiedząc ile osób szuka tych hokei, a wyszło jakbym nie wiadomo jaki kit wciskał. Napisz sam do tej hurtowni, niech wystawią dla Ciebie aukcję. Ja nie widziałem tego, ale skoro tak piszą to jest do Vento...
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-03, 23:28
spoko spoko nie mowie ze zle tylko ze jestem zdziwony cena a maila juz do nich napisalem.. jesli fatycznie tak bedzie to graltuluje znalezienia firmy.. poprostu juz 21 razy ( w tym raz z kadetem kolegą) sie przejechalem i zapewniali ze vento a jeznak ZOnk..
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2006-08-04, 01:16
No to luzik, wiem, że jest to problematyczna część, dlatego się cieszyłem jak znalazłem w Łodzi na Pabianickiej, dopiero jak pojechałem dac zaliczkę na te hokeje to wyszło z rozmowy że to do golfa, a kolo był wielce zdziwiony, że to nie to samo... Ręki nie da sobie odciąć bo nie widziałem, ale skoro mówią, żen a 100% do Vento... Dlatego postanowiłem wrzucić na forum, bo wiem, że parę osób szuka tych hokei...
Pozdrówki.
Wysłany: 2006-08-04, 01:22
poprstu jestem sceptyczni enastawiuony
a na 1 aukcji jak kolo napisal ze do golf 3/vento i zapytalm czy to 2 rozne czy to samo wlasnie tez mi napisal takei zdanie ze to jest to samo ale :
sprzedałem jeden komplet i wszystko jest OK , klient nic nie mówił że jest coś nie tak wiec musi pasowac..
to sie usmialem... pewnie mozna zamontowac a to ze kat troche nia pasi i ze za krotki lekko to moze i niektorym obojetne
my z kadetem odsylalismy juz raz hokeje...
pzdr
www.mapet-TUNING.com
Wysłany: 2006-08-04, 09:07
Z wieloma częściami jest podobnie, niby golf i vento to to samo, a jednak...
Zobaczymy co CI odpowiedzą, myślę, że facet nie pisałby że jest pewny...
[ Dodano: 2006-08-04, 09:15 ]
Właśnie rozmawiałem z tą hurtownią i wynegocjowałem 10% upust na zakupy w tej firmie dla wszystkich Klubowiczów, takze zapraszam.
W katalogu mam opisane że są to dokładki to Vento GTI , natomiast w programie sprzedającym że do Golfa III , jednak wczoraj sprzedałem komplet do standardowej wersji Vento , nie GTI i klient nic nie mówił że nie pasuje więc te też powinny pasować ale na 100 % nie potrafię Panu odpowiedzieć. W każdym razie mam je w cenie 35 zł za jedną część.
Wysłany: 2006-08-05, 17:29
Mam po,mysł, skoro te do golfa sa krótsze to moze zmierzyć dokłądnie te co masz i poprosić o to samo tego gościa w tej hurtowni i będziesz miał już 100% pewność...
Wysłany: 2006-08-06, 00:48
kadet napisał/a:
W katalogu mam opisane że są to dokładki to Vento GTI , natomiast w programie sprzedającym że do Golfa III , jednak wczoraj sprzedałem komplet do standardowej wersji Vento , nie GTI i klient nic nie mówił że nie pasuje więc te też powinny pasować ale na 100 % nie potrafię Panu odpowiedzieć.
no wlasnie tego sieboje.. skoro jzu pisze ze do mk3
poza tym wystaczy ze koles ma zderzak od golfa 3( a czesto sie tak spotyka jak byl byity samochod bo do mk3 wiecej i tansze) no to juz wiemy dlaczego no wlansi eniech zmierzy pisalem do niego i moiwl ze nie ma problemu z odbiorem ale ja pokrywam koszty wysylki
www.mapet-TUNING.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum