W neidziel wieczorkiem zauwazylem ze w moim Ventylku rok 94 silnik AAZ cos sie z elektryka dzieje nie cacy, mianowicie jak wlaczam podgrzewanie tylnej syby to nie dzialaja mi el. lusterka i szyby z przodu, tylne normalne cacy działają. Jeszcze cos nie tak jest ze stopami bo raz są 2 cacy swiecą a innym razem juz tylko jeden, nie wiem pewnie to sie dziej od jakiejs zwary trylko nie moge wykminic gdzie, Mieliscie mzoe podobny problem??
Hmm... Był na forum poruszany podobny całkiem problem. Na początki zobacz bezpieczniki. Ja o tym pisałem, ale również napisał autor problemu: kupić porządne bezpieczniki, a nie kupione w biedronce, czy tesco. To przede wszystkim najpierw trzeba sprawdzić.
Musisz przejzec cala wiazke od szybki od lusterek. Mozliwe, ze w przelotkach miedzy drzwiami kable od lusterek przetarly sie i tam jest zwarcie.
Buli napisał/a:
moze wystarczy kaputer zresetowac
Najpierw musialby on tam byc....
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
ok jutro wszystko przejzew dzis mialem zamiar zobaczyc wszystko u siebie w szkole na kompie przez OBD ale nie mialem czasu nawwet qrde ;/ jutro zobacze wszystko jeszcze raz dzieki borek19851,
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2008-12-10, 22:45
Problem jest dziwny i wydaje mi się że dotyczy któregoś złącza masowego, czyli nie zwarcie a brak dobrego styku, jest taki wieniec ze złączkami na lewo od skrzynki bezpieczników mocowany do blachy i tam n\bym najpierw rączki wsadził. Usterka światła stopu będzie odrębna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum