no to seba zarzuć jakieś foty jak to sie prezentuje
Pokażę, na pewno, ale póki co, to on jest na razie w drodze do mnie
Tygrysisko napisał/a:
To, ze hamuje ruchy ręcznym
Mój ni ebędzie hamował, bo jest rozkładany
Jak będę chciał zaciągnąć, to go przechylam i zaciągam i nie ma problemu - dlatemu go kupiłem, bo ten z dinerka to taka kolumbryna mi się wydaje
ja cały czarny zamówiłem, bo ta reszta i sie nie podoba.
Mi tego ustrojstwa brakuje i brakowało od zawsze, ale ta cała reszta mi się nie podoba, bo takie wielkie są i utrudniają dostęp do ręcznego, a z tym problemu nie bedzie.
"moze i jest wieśniacki, ale taki własnie ma być"
żarcik - a tak na poważnie, to jak mi się nie spodoba, to wystawię go z powrotem, się kupce znajdą, bo widzę, że ma powodzenie...
Może mi ktoś po krótce przedstawić sposób montowania allegrowych podłokietników, czy trzeba coś wiercić, czy są już w tunelu odpowiednie otwory? czy to jakoś zupełnie inaczej się przedstawia?
z tego co pamiętam seba klął te podłokietniki i go odesłał,nie dość ze nie pasują to jeszcze problem z zaciągnięciem ręcznego a wiercić dziury musisz by go przemontować w konsoli środkowej
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ja mam ten uniwersalny i zamocowanie to są 4 wkręty na dole w konsole, tego ani nie widać ani to nie przeszkadza.
Co do samego ręcznego to też nie widzę problemu w użytkowaniu, nawet na śniegu jak jeździłem z ręcznym to bez problemu się zaciąga.
taaa, zostawiłbym to bez komantarza, ale powiem 3 słowa...
Wiocha jednym słowem... raz, że to nie pasuje w ogóle, dwa, ze cholernie to delikatne - mocniej się opszesz to się wygnie, tandetne wykonanie, w ogóle szkaradnie to wygląda i trza dziurki wiercić bo bez tego ani rusz... nie zawracaj sobie tym głowy bo to nie ma sensu i nie jest warte. fakt, ze przydatne to jest, ale nie pkaktyczne,. Jest on uniwersalny, czyli pasuje do każdego auta, ale jak się okazuje, jak coś pasuje do wszystkiego, to nie pasuje do niczego.
A co wy o oryginałach piszecie? Nie było czegoś takiego, jak oryginalny podłokietnik do vento z przodu. jedynie co, to niektóre amerykańce miały. Ale dorwac taki... masakra... Widziałem ostatnio to ponad 200 zł za to i chętnych nie brakowało... Także odradzam zakup allegrowego podłokietnika. Ja go odeszłalem i problem nawet z tym miałem bo ponad dwa tygodnie czekałem aż mi gościu łaskawie pieniążki za ten szajs odda - aż chciałem już do allegro pisać by się tym zajęłi, bo za długo to trwało, ale coż... jaki towar taka obsługa i w ogóle...
cholernie to delikatne - mocniej się opszesz to się wygnie
Nie jest on może zrobiony z blachy nie wiadomo jak grubej żeby był sztywny, ale nie służy on znowu do tego żeby jeździć na jednym boku i całą siłą na niego naciskać.
sebastian napisał/a:
nie zawracaj sobie tym głowy bo to nie ma sensu i nie jest warte
Nie wiem jak dużo jeździsz samochodem, ale dosyć często robię trasę do Anglii (1600 km w jedną stronę) i nie wyobrażam sobie teraz jazdy bez podłokietnika, ręka przy jeździe odpoczywa, więc nie ma co komuś odradzać, najlepiej niech się przejedzie samochodem z zamontowanym podłokietnikiem i zobaczy czy warto.
sebastian napisał/a:
trza dziurki wiercić
Już nie pisz że zrobienie 4 otworów wiertłem 3mm to aż tak straszne dziury, w które i tak wkręcasz wkręta i tego nie widać, bo schowane są za fotelami.
Jedno wiem na pewno - ani razu więcej tych uniwersalnych nie kupię, z resztą żadnych... Chyba, że trafi się okazjon na rarytasa z MK3 lub Jetty prosto z USA.
Bucus, sebastian, a może Wy inne podłokietniki kupiliście, co
Chyba tak bo np. ja nie wiem jaka siła by musiała zadziałac zeby moj uniwersalny sie wygioł czy pekł.Podłokietniki generalnie wygladaja jak wygladają ale jak sie człowiek
przyzwyczai to cięzko potem bez tego Chyba że ktos z kobietą non stop lata to mozna wtedy na kolanko łape połozyc.
sebastian napisał/a:
Chyba, że trafi się okazjon na rarytasa z MK3 lub Jetty prosto z USA.
Widziałeś jak on wygląda?Fotel chyba na maksa w tył bys musiał dac żeby łokiec oprzeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum