Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-16, 11:38 dolny slask
tak sobie skromnie pomyslalem zeby zoorganizowac po nowym roku jakies spotkanko zacnych wlascicieli vw vento z dolnego slaska...moze powiem precyzyjniej z okolic jeleniej gory....na forum widzialem ze tych osob troszku jest a na naszym podworku nikt za bardzo sie nie spotyka ,wiec moze zmienimy to...pisalem juz z krzysiekjg...on jest chetny....moze ktos jeszcze??? wszystko jest do dogadania:D
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-18, 11:01
narazie mamy mnie ,krzysiekjg,polibo,adbaca,piotr nowok...jezeli ladnie termin by wypalil to juz jakies piec furek jest:P czekqamy dalej na zgloszenia....
moze ktos ma jakies propozycje odnosnie spotkanka?miejsce czy cos w tym stylu...smialo
Wysłany: 2008-12-18, 19:05
narazie wszystko jest w fazie projektu....termin do dogadania:D propozycja jak na chwile obecna po nowym roku by kazdy mogl dograc sobie wszystko:P jezeli mialby ktos jakies smielsze propozycje to walic smialo:p
_________________ Grupa Dolnośląska
VENTO....polubisz każdą drogę
Ostatnio zmieniony przez siergiejjg 2008-12-18, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
ee, jak po nowym roku to ja chyba nie będę miał kiedy... teraz mam wolne do końca roku, ale później już nie - szkoła, nauka, praca, dom, także nie wiem, czy mógłbym sobie pozwolić na takie wyjazdy, tymbardziej, że to kawał drogi ode mnie.
Wysłany: 2008-12-21, 11:41
nie chodzi tu o wybory miss pośród ventek a o takie małe spotkanko zapoznawcze i poznanie się:D
może niech każdy z zainteresowanych się określi co jak kiedy i po co...może wtedy byśmy się jakoś dogadali...każdy z zainteresowanych niech poda mniej więcej kiedy by mu pasiło się spotkać....
można się zlecieć i teraz i na wiosnę i kiedy tylko będziemy mieli ochotę:D
Jeśłi chodzi o Wrocław to jedyne fajne miejsce, jakie ja znam to na Bielanach Reszty nie znam, i krążyć, szukajac coś po mieście to mija się z celem. Chyba, że coś wcześniej? Legnica i te regiony? Może Któraś sobota rano i giełda w Lubinie? hehe
Wysłany: 2008-12-21, 14:07
edi , piotrek a wy macie jakieś pomysły odnośnie miejsca?
nie wiem jak chłopaki z jg maja się do miejsca spotkania....
mi osobiście ten Wrocław i Bielany mogły by podpasic ale pod warunkiem ze obowiązkowo obiad w kfc
jeżeli bliżej coś mojego podwórka to myślałem sobie tak skromnie o gorze szybowcowej w jezowie sudeckim....mogłoby to tak wyglądać ze ustawilibyśmy się na Tesco w jeleniej a stad już cala eskadra na jeżów świetny jest tam widoczek na jelenia gore..co wy na to?
Ej, no żeby kazdy miał przynajmniej równą drogę, bo Ty se w jeleniej zorganizujesz i nie musisz gnać tyle kilosów, a my?
Coś po środku mniej więcej... Może Legnica, może Lubań? Lubiń?
Wysłany: 2008-12-21, 15:05
wyliczmy rowny odstep na drodze i spotkajmy sie w szczerym polu:D
przeciez to tylko propozycja....mysle ze jezeli dojdzie do skutku nasze spotkanie to nie poprzestaniemy na tym i spotykac sie bedziemy...wiec dzis tu jutro tam...
mowile3m ze ja moge i do wrocka i gdzie tam chcecie ale musi byc jakies fajne miejsce zeby nie spotykac sie u kogos na podworku...
kurde piotrek ty masz szmat drogi:D patrzac na mapie-jelenia,zary,ruda sl, dochodze do wniosku ze wroclove bedzie mniej wiecej jakos posrodku:D
co wy na to? ale skolei chlopaki z wro beda u siebie... mi to nie przeszkadza..a wam?
seba legnica lubin luban ...piotrek ma ''w <ocenzurowano>'' daleko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum