Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-12, 18:15
Wiem, że Was Chłopaki nie pytałem o zdanie, ale mam do niego zaufanie i uważam, że jest w sam raz na pełnienie funkcji moderatora. Ostatnio dużo przegadujemy, więc postanowiłem przydzielić mu tą funkcję:-)
Mam nadzieję, że podzielacie mój wybór...
Pozdrawiam i sorki, że mało się ostatnio udzielam na forum, ale niestety magisterka gonie :-(
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-08-11, 12:04
A dziękuje
I powtórze za mareckim: dziękuje adminowi za zaufanie i powierzenie mi takiej funkcji na forum.
A tak wogule to powiem Wam dlaczego tak się stało :wink: :
Spyro po prostu już nie mógł wytrzymać że cały czas mu głowe zawracam: pisałem PW, maile, na gg zaczepiałem żeby to poprawił, tamto zmienił itd. W końcu stwierdził pewnie: dam mu moda to może wreszcie się odczepi. Niestety chłopak się pomylił bo teraz jeszcze więcej czasu na gg spędzamy
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-11, 13:50
Gavel napisał/a:
Spyro po prostu już nie mógł wytrzymać że cały czas mu głowe zawracam
Po pierwsze nie zawraczsz mi głowy, po drugie fajnie się nam gada, więc czemu mamy nie gadać na gg... Jakby było kichawo to nie spędzalibyśmy tyle czasu na gg
Takze Gavel, działaj na forum!!!
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-08-11, 14:49
Ta historyjka to żart był oczywiście jakby ktoś nie załapał
Faktycznie spędzamy ostatnio ze Spyro dużo czasu na gg i miło się nam się gada więc mam nadzieje że to będzie tylko z pożytkiem dla forum, dla strony no i dla Klubu oczywiście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum