Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-12-21, 22:21
to są standardowe programy magazynowe, a ceny i części to samemu się wpisuje
Etka jest programem magazynowo-serwisowym masz tam rodzaje części ich nazwy fabryczne ale ceny musisz sobie wpisać lub pobrać z hurtowni
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-12-21, 22:37
Mój kuzyn prowadzi sklep moto, i On korzysta z katalogu InterCars ale powiedział mi że katalog katalogiem, a sprawdza dostępność na ich stronie internetowej http://www.intercars.com.pl/ i jeżeli są podane ceny to traktować je z przymrużeniem oka
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-12-21, 22:58
Lub jeszcze lepiej zakładka w menu: sieć dystrybucji -> sklep internetowy A na dole strony masz datę ostatniej aktualizacji cen
A czy można pobrać Mój kuzyn dostał ten katalog po podpisaniu umowy z hurtownią.
Dokładnie - INTERCARS - sam mam u siebie taki zainstalowany i są ceny, a i nawet można aktualizowac go i być ze wszystkim na bierząco. Ceny są, sa parametry, obrazki, schematy itp.
Ale po co, jak mam to?
Tu mam wszystko, i orientacyjne ceny (bo wiadomo, że nie wszędzie takie będą, ale żeby chociaz miec pojęcie ile dana rzecz może kosztować), i opisy, główne dane techniczne itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum