Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-10, 12:55 Drogie Panie...
Tak więc po namowach mojej Madzi i Kovvala, któy przedyslutował to ze swoją żoną stworzyłem własnie nowy dział forum - specalnie dla Was nasze Panie...
Pozdrawiam - Spyro
P.S. Tylko bez obciachowych historii na temat nas... BO niestety każda z naszych Kobiet ma duuuużo do powiedzenia na ten temat
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-10, 14:05
Właśnie rozmawiałem z Magdą i też jest cała szczęśliwa, że będzie mogła sobie popisać n forum. Mam nadzieję, że uniknę już dopisków z mojego konta na forum w stylu całuski dla Was chłopaki itp:-)
[ Dodano: 2006-08-10, 14:08 ]
arlosza napisał/a:
(więcej napiszę później)
nie pisz lepiej:-) Niech zostanie tak jak jest Bo jak się wszysctkie rozpiszecie to padnie wszystko
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-10, 15:59
Witam Koleżanki!
Wreszcie jakiś pożądny dział na tym forum. Teraz faceci będą mieli z nami problem, kiedy wieczorami będziemy przesiadywac przy komputerze. Najgorzej będzie miał Andrzej (Spyro) bo nie dość że wiecznie zajmuje mu komputer siedząc w KURNIKU to jeszcze dojdzie forum
Wysłany: 2006-08-10, 16:00
Proszę, moja kobieta też się zarejestrowała... A tak w ogóle to mam dla Was Panie propozycje, aby wpisać pod swoim nickiem ksywke Waszych facetów, to wszystko będzie już jasne...
Wysłany: 2006-08-10, 17:57
Mam nadzieję, że pogoda na zlocik będzie ładna. Przeglądałam prognozy długoterminowe w necie i dowiedziałam się, że początek września ma być bez opadów ale dość chłodny (max. 18 C w dzień i koło 11 - 12 C w nocy). Może nam być nam zimno w nocy. Możemy tylko liczyć na to, że nasi chłopcy nas rozgrzeją... :wink:
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Pomogła: 1 raz Wiek: 45 Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 47 Skąd: winsen
Wysłany: 2006-08-11, 01:49
no hej dziewczyny wkoncu i ja do was doloczylam to teraz ja bede na kompie i jaca bedzie sie wkurzal niech zobaczy jak to jest.....wkoncu dojdzie do tego ze bedziemy musieli skolowac drugiego kompa albo co...ide spac ppapatki
Wysłany: 2006-08-11, 14:10
hej hej no moje kregi ponoc maja sie lepiej ale nadal musze byc jeszcze na zwolnieniu tak dla pewnosci zeby sie nie pogorszylo 8) w pracy nie sa z tego zadowoleni ale coz karza mi sie wykurowac .podejrzewam ze jak wroce do roboty na poczatku wrzesnia i mnie nie zwolnia to napewno na urlop nie mam co liczyc takze chyba na tym zlocie sie nie pojawimy siet siet no ale coz
Wysłany: 2006-08-11, 14:24
nadzieja wtym ze dam rade sie z kims zamienic bo jak patrze na muj plan na wrzesien to akurat ten lykend kiedy jest zlot to ja pracuje ale bedziem kombinowac bo taka impre opuscic to poprostu hanba :? jaca to sie nie udziela bo dlaniego urlop dostac to nie taki problem ."mowisz i masz"..a ja to juz troche inna spiewka gdyby nie te zwolnienie to co innego by bylo
Wysłany: 2006-08-11, 23:54
Nelcia nie możesz opuścić takiego zlotu. My ze Spyro tak bardzo sięs taraliśmy! Oblukaliśmy ten Krzeczów i jest naprawdę OK. Będzie super imprezka. Na następny zjazd trzeba będzie czekać aż do wiosny... :cry:
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-08-12, 10:30
Nelcia zaczni juz kombinowac ta zamiane na weekendy. Wiem ze to nie jest takie proste bo sama jeszcze nie wiem jak bedzie wygladala sytuacja u mnie, ale powiedzialam sobie ze chociaz mialabym pracowac caly tydzien wczesniej do nocy to zalatwie sobie piatek (8.09) wolny
(to takie moje "marzenie" - ciekawe jak wyjdzie z realizacja :? )
Wysłany: 2006-08-12, 16:52
Marmarmarek jeszcze nie wszystko stracone Może jednak spotkasz się ze Spyro. Co prawda mamy z Andrzejem pilny wyjazd w piątek, ale możliwe, że uda się nam wyjechać trochę wcześniej i wtedy dotarlibyśmy do Krzeczowa wieczorkiem. Mamy 50% szans. Zrobimy wszystko co w naszej mocy
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-08-13, 13:17
Nelcia po pierwsze zdrowiej.... a po drugie kombinuj jak możesz żebyście przyjechali!!! musisz przyjechać bo nie bedziemy miały teamu do sklejania worków jak bedzie padało....
Andzia i Madzia tez kombinujcie bysmy w piątek spotkali sie cała ekipą!!!
Wysłany: 2006-08-13, 13:47
Arlosza dzieki ze tak na mnie stawiasz ale ten argumen z tym teamem to nie bardzo mnie przekonuje........bo przeciez beda domki ale wnioskuje ze chodzi ci o glowy do myslenia i rece do pracy jesli zajdzie taka potrzeba.No a pozatym to fajnie nam sie kleilo co nie?..................W tej chwili to mam "zwiazane rece" bo nie wiem co tam dzieje sie wpracy wszystkiego dowiem sie jak wroce z chorobowego. chyba za tydzien to sie stanie.Bardzo chcemy byc tam razem z wami Jacus to nie widzi innej mozliwosci nawet jest gotowy jechac samemu......to..h....... ale mam nadzieje ze tylko tak gada i ze poprostu razem przyjedziemy ............czas pokarze.............
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum