Silnik: 1.8 B
Wysłany: 2008-12-30, 13:00
Ja za swoje Vento z 92' dałem 5000 plnów. Uważam, że warto. Kupiłem od właściciela, który samochodem jeździł rok, wcześniej samochód sprowadził jego brat, który nim jeździł jakieś półtora roku. Silnkowo jak i blacharsko samochód bez zarzutu. Jedynym mankamentem jest niedziałający el. szyberdach. Nie sprawdzałem jeszcze co jest jego przyczyną, bo jest mi to teraz nie potrzebne. Przyjdzie wiosna to zacznę się martwić.
Ostatnio zmieniony przez siekan 2008-12-30, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2008-12-30, 22:27
siekan napisał/a:
Ja za swoje Vento z 92' dałem 5000 plnów. Uważam, że warto. Kupiłem od właściciela, który samochodem jeździł rok, wcześniej samochód sprowadził jego brat, który nim jeździł jakieś półtora roku. Silnkowo jak i blacharsko samochód bez zarzutu. Jedynym mankamentem jest niedziałający el. szyberdach. Nie sprawdzałem jeszcze co jest jego przyczyną, bo jest mi to teraz nie potrzebne. Przyjdzie wiosna to zacznę się martwić.
poczytasz to forum i się dowiesz że w vento jak i w golfach 3 to był w2łaśnie mankament, jaqk znam życie to masz urwaną lewą prowadnicę bo to jest przyczyną większości niesprawności szyberdachów... Mnie działał i się zerwała ta prowadnica i się tylko podnosił, a nie opuszczał, a teraz nie używałem go i nawet sie nie podnosi... taki ich urok...
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-12-31, 00:45
http://forum.vwvento.org/...ight=szyberdach
Proszę Cię siergiej tu masz ogólnie wszystko w temacie. I odezwij się do theority'ego czy jak to się tam wymawia bo on ma jakiś dobry patent na to
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2008-12-31, 01:42
Tygrysisko napisał/a:
cinek82 napisał/a:
Haha robaczki, a ja se naprawiłem
Ja też ....może kiedyś to zrobię
a mnie on już teraz wisi, nie cieknie i ruszać go nie będę a jakbym w życiu zmieniał furę to na taką co ma klimatronika zamontowanego i wtedy szyber mi zwisać będzie
Silnik: 1.8 B
Wysłany: 2008-12-31, 12:03
misiek napisał/a:
siekan napisał/a:
poczytasz to forum i się dowiesz że w vento jak i w golfach 3 to był w2łaśnie mankament, jaqk znam życie to masz urwaną lewą prowadnicę bo to jest przyczyną większości niesprawności szyberdachów... Mnie działał i się zerwała ta prowadnica i się tylko podnosił, a nie opuszczał, a teraz nie używałem go i nawet sie nie podnosi... taki ich urok...
U mnie padłą prawa prowadnica. Na razie jest zima więc szyber jest mi zbędny, zobaczymo wiosną co da się z nim zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum