www.okazje-cenowe.pl - co o tym myślicie? Wg mnie to jakaś ściema i podpucha, bo niemożliwością jest nabycie całkowicie nowego laptopa czy aparatu cyfrowego, lustrzanki za 300 zł...
Nie wiem czy to ten sam serwis czy inni widzialem ale to dziala na zasadzie, ze owszem. Ten towar jest tyle warty i dostajesz link do sklepu gdzie mozesz kupic ten towar w takie cenie. Haczyk polega na tym, ze to sklepy z chin, wietnamu, generalnie bardzo daleki wschod. Policz sobie transport, ubezpieczenie i wyjdzie tyle samo co w zwyklym sklepie a moze i drozej.
Na czym polega kolejny haczyk? To zwykla piramidka. Rejestracja tego konta minimalnego nic nie kosztuje ale masz dostep do takich dzialow, gdzie publicznie i za darmo mozesz sobie sciagnac ebooka. Konto pelne kosztuje, czyli trzeba za niego zaplacic. Ty wplacasz im 30zl i przepadlo:] Bo dostajesz dostep do syfskiego towaru, zachecaja jeszcze do programow partnerskich gdzie wpedzasz innych i piramidka rosnie
Forget about it!
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Zapomnialem powiedziec. Sprzet po takiej cenie jest z pewnoscia regenerowany, refurbished. Ale jaka mamy pewnosc, ze towar z normalnego sklepu taki nie jest
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
I chyba egzystuja na granicy prawa. Bo zdaje mi sie, ze zeby jakas dzialalnosc mogla istniec/dzialac to musza byc podane do informacji publicznej informacje takie jak ADRES i numer NIP. Tam jest tylko mail.
FORGET IT!
Dokladnie - nic nie ma o tym napisane, nawet w regulaminie.. A czytałem go ze 3 razy chyba... Urząd skarbowy powinien się tym zainteresować Prawde powiedziawszy to już nie wierzę w zadne okazje cenowe... Okazją cenową jest, jak uda Ci się coś na prawdę tanio wyrwać na Allegro, to tak, ale nic poza tym.
Wszystkie pozostałe warunki dotyczące zakupu towarów tzn. ceny, płatności oraz dostawy itp. użytkownik omawia bezpośrednio ze sklepem, w którym dokonuje zakupu - w zależności od danego sklepu, warunki mogą się różnić od podanych na stronie - oferta ma charakter poglądowy i nie stanowi oferty handlowej - zastrzegamy sobie prawo do pomyłek i błędów w opisach - podana cena to cena bez dodatkowych kosztów (podatek, cło, transport, ubezpieczenie, itp) z uwzględnieniem zakupu minimum kilku sztuk towaru.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-01-04, 20:49
kolejna lipa, naciąganie ludzi, poza tym w Polsce kupisz za 999 zł takiego laptop bez problemu. Niedawno w pracy mieliśmy lapka za 1300 zł z o niebo lepszymi parametrami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum