Wysłany: 2009-01-08, 23:34 Podziękowanie za mile spędzone chwile
tak jak w temacie, chciałem podziękować wszystkim mobilom za mile spędzone chwile, za pomoc jaką uzyskałem, choć nie mieliśmy okazji się wszyscy zobaczyć, na zawsze klub vento zostanie w mej pamięci, a breloczek naszego klubu mam i będę mial zawsze przy każdym innym aucie. Ventke pogoniłem w Polsce, w UK VW nie są drogie lecz ubezpieczenie, które kosztuje tyle co samochód lub więcej więc musiałem kupić na razie coś taniego taniego i dobrego. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję, do usłyszenia i zobaczenia na drogach, szerokości i przyczepności.
z podziękowaniami
kano
o to moja nowa furmanka
1.7 cdi diesel
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-01-09, 09:24
mysle ze opel to opel....niewygodnie sie we wszystkim jezdzi....no chyba ze w wyzszych modelach jest wygodniej...astra poziom wygody rowny poczatkowi skali oceniania
zalety tej astry to to, że za 10 funtów robię 100 mil, ocynk z dwóch stron, lepiej mi sie smiga z keirownica po prawej stronie, powaga, każdy musi tego spróbować. Czy jest wygodna? tak, zrobilem 6 km nią od wlasciciela do domu, czekam na papaiery ojca ze znizkami, na niego zarejestruje auto i ja bede 2 kierowcom, bo tu jest ubezpieczenie imienne, wtedy mi wyjdzie 235 Ł na rok, a jak bym chcial sam na siebie ubezpieczyc to jedyne 1250 Ł
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
Ostatnio zmieniony przez mckano 2009-01-09, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum