Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-08-09, 13:47 szukam lokum !
Nie wiem, czy na forum jest ktos z wroclawia albo cus. ale moze ktos z Was wie, o jakims pokoju do wynajecia we Wroclawiu dla studenta? jakby co to piszcie.
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 72 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2006-08-12, 09:48
nie wiem na jak dlugo potrzebujesz ten pokój, ale tanie noclegi we Wro można znaleźć w domach noclegowych www.puhot.pl warunki w miare fajne i przede wszystkim tanio pozdrawiam
Ale ceny niezbyt zachęcające jak dla studenta, taniej CI wyjdzie wynająć mieszkanie, bo doba kosztuje tam 55 zł za pokój 1-osobowy, no chyba że chcesz tylko na weekendy to wtedy mieszkanie pewnie wyjdzie drożej... Mówię CI poszukaj w gratce, tam jest masa ogłoszeń, polecam ten serwis bo sam nie raz niego wynajmowałem mieszkania i pokoje dla zanajomych.
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-08-12, 11:36
no-ja szukam czegos od pazdziernika... do konca sesji wiosennej narazie musze ustalic kto z klasy ew do wrocka idzie tez-bo samemu mieszkac to tez tak sucho...
[ Dodano: 2006-09-07, 19:29 ]
juz mam mieszkam w jednym pokoju z kumplem, w dwoch pozostalych po jednej dziewczynie jestesmy wspolokatorami-czyoi wszyscy na rownych prawach-meiszkanie studenckie-o to mi chodzilo
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum