witam ponownie ventomaniakow;D
mam taki oto problem, ostatnio tak se pomyslalem ze zajade na myjnie i oplucze swoja ventke z soli itp, zajechalem, umylem, odpalilem, pojechalem i tak skrecam w lewo slysze jak woda sie przelewa, skrecam w prawo to samo i nagle pelno wody w nogach, niedlugo szykuje sie sciagania podlogi i suszenia, ale chcem przy okazji zlikwidowac dziure, pytanie jest takie jak sciagnac wycieraczki, srube odkrecilem ale nie moge jej sciagnac, a nie chcem na sile zeby czegos nie polamac, ma ktos jakis sposob, robil juz to ktos???
z gory dzieki za rade:D pozdrawiam
zeby podniesc tapicerke podlogowa najlepiej zdejmij fotele 3 minuty roboty odkrec srodkowy tunel i zdejmij oslony plastikowe na progach i wyciagaj lekko szarpiac i potem wszystko ladnie powciskasz spowrotem ja tak robilem ale najlepiej by bylo sciagnac cala podloge zeby to wyschlo i nie smierdzialo pozniej , czyli tylnie fotele tez odkrecic bedzies zmusial tez z 3 minuty roboty i przy okazji se wymienisz te ocieplacze w podlodze
aha, czyli na sile z tymi wycieraczkami hehe, tak myslalem ze bede musial sciagac fotele,
lesny1982 a jak wygladaja te ocieplacze?? zebym ich nie przegapil
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-01-17, 09:42
Andrzej_elk napisał/a:
a jak wygladaja te ocieplacze??
Ocieplacz to taki płaski woreczek z czymś takim jak piasek w środku.
Ja co prawda robiłem tak jak lesny1982 opisał tylko że bez ściągania foteli....co prawda da się tak zrobić ale jest to niewygodne...jeśli ściągniesz fotele to będziesz miał super dojście do wszystkiego...
Andrzej_elk, jeśli już tak rozbierasz samochód to przy okazji wyjmij te wszystkie zaślepki a zabezpiecz podłogę w miejscu gdzie te gumy przylegają a potem załóż je na nowo....blacha w okolicach zaślepek lubi gnić i trzeba niestety działać w tym zakresie samemu.
tak jak Tygrysisko napisal a ja mialem nawet takie ocieplacze ze wygladaly jak worek z lodem takie niebieski i te z piaskiem tez mialem a i dokupilem taki material taka jakby wate szklana a z gory niby skora i to sie bardzo latwo wycina i przylega do podlogi o tak wyglada
witam ponownie, dzieki za pomoc, wczoraj wieczorem skaczylem hehe wszystko wysuszylem i zarobilem, bylo troche z tym roboty:/ dzieki wielkie
lesny1982 masz plusa pozdro
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-01-22, 10:44
A ja mam zwykłe dywaniki i do tego dywaniki gumowe (oryginały z Astry2-prosto z salonu) i jeśli komuś coś z butów spłynie to zostaje na wycieraczce...wystarczy ją wyjąc i przemyć wodą....dzięki temu rzadko bawię się w odkurzanie i woda mi nie straszna....no i muszę powiedzieć że schludnie to wygląda.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-01-22, 10:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum