Witam wszystkich. Mam do was pyt. chciałbym sie dowiedziec jak powinny działac amortyzatory w zawieszeniu gwintowanym FK tzn. rozkreciłem wszystkie amortyzatory i tłoczyska w trzech z nich ciężko się wyciąga, w jednym amorze tłoczysko po wyciągnięciu samo wraca do dołu, a 2 pozostałych amorach tłoczyska po wyciągnięciu nie wracają same tylko zostają na górze, a jeden amortyzator to nadaje się tylko do regeneracji. A propo regeneneracji to może znacie dobrą firmę która regeneruje amortyzatory najlepiej pasuje mi firma z warszawy bo często bywam w warszawie, jak ktoś ma namiary na taką firmę w warszawie to proszę o informacje i z góry wielkie dzięki.
mam identyko. Też mi nie odbija amor w gwincie. Trzeba by je zregenerować. Ja zdjąłem gwint i założyłem sportowe sprężyny i jest dużo lepiej. Dowiem się o warsztaty, które się tym zajmują i dam znać.
powiem Ci szczerze że nie wiem, wczoraj załorzyłem gwint do siebie ale narazie jest ok, w każdym bądź razie zaczynam się rozgladać za jakąś regeneracją z lublina bo sam wiesz jakie mamy drogi w mieście i pewnie nie długo mi się ona przyda
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-02-07, 10:28
Respect on robi regeneracje, a cena zależy od stopnia zużycia amora ale jest to w granicy 150-200 zł za sztukę i do niego adres: Waldemar Koszałko ul.Modrzewiowa 38 w Lublinie Tel. 081 743-30-22. Ten zakład mieści się na Ponigwodzie trzeba jechac ul. M.Koryzonowej potem skręcasz w prawo w ul. Niepodległości i to jest 2 uliczka za przystankiem autobusowym mpk w lewo.
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-02-13, 14:45
Tylko na Grochowskiej 44 w warszawie jest zakład który regeneruje amortyzatory ten zakład na Niecałej 10 jest zamknięty lub już nie istnieje jak byłem to w środku pusto jest tzn. jakiś remont
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum