Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-02-07, 20:40
i ja chce naklejke ale gdzie i jak przelac kase trzeba bedzie bo znow problem bedzi a jaka to mala a jaka duza? nierozumiem.
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-02-07, 21:02
No to ja się do listy dopiszę
1. Spyro - 2 szt.
2. szwagier - 1 mała i 1 duża
3. misiek- 2 szt.
4. krzeszak- 1 szt.
5. Respect- 1 szt.
6. Morfeusz 142- 1szt.
7.piotr nowok -1 mała i 1 duża
8. tygrysisko-ze 2 małe sztuki.
9. FWD350 1szt mała
10. Fable 1szt
11. Gavel - 2 szt
Tylko niech mi tu ktoś wytłumaczy co i jak bo ja jakoś nie czaję (może to dlatego że mam gorączkę...). Musimy uzbierać jakąś konkretną liczbę naklejek? Gość co je zrobi będzie wysyłał każdemu z nas z osobna czy wyśle wszystkie jedną paczką do jednego z nas i ten będzie rozsyłał do reszty?
Tylko niech mi tu ktoś wytłumaczy co i jak bo ja jakoś nie czaję
Fable napisał/a:
a jaka to mala a jaka duza?
No wiec tak
Mała 13/13 cm
cała białe po 5 zl
czerwono -czarne po 6 zl
czerwono-biała po 6zl
Duża 40/40cm- 25zl
Wysyłka dużej ilości - mój koszt
Przy wysyłce tej dużej wlepki niestety ale 10zl bo to już paczka i nie chce żeby się popsuła
Jeśli na przykład ktoś będzie chciał indywidualnie u mnie zamówić wlepkę to wtedy koszt plus wysyłka 4,50zl
Z tego co mi wiadomo gościu zrobi każda ilość naklejek, wiec nie ma musu uzbierać konkretnej ilości chętnych ale logiczne ze czym nas więcej tym lepiej...
więcej info morze szwagier, zapoda zna więcej szczególe w końcu to on go wy dybał i z nim uzgadniał szczegóły
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2009-02-07, 21:22, w całości zmieniany 3 razy
Ja zamawiam jedną małą 13/13, tylko nie wiem jaki kolor. Podejrzewam że czerwona odpada bo będzie się zlewać z kolorem lakieru. To chyba będzie cała biała.
No to ja się do listy dopiszę
1. Spyro - 2 szt.
2. szwagier - 1 mała i 1 duża
3. misiek- 2 szt.
4. krzeszak- 1 szt.
5. Respect- 1 szt.
6. Morfeusz 142- 1szt.
7.piotr nowok -1 mała i 1 duża
8. tygrysisko-ze 2 małe sztuki.
9. FWD350 1szt mała
10. Fable 1szt
11. Gavel - 2 szt
12. piotrek_inf - 1szt mała
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-02-09, 19:45
piotr nowok napisał/a:
zlerzyliscie juz jakies zamuwienie na te naklejki?
odpowiem za szwagra bo to on zagadywał z tymi naklejkami a teraz ma problemy z netem...
nie jeszcze nie....czekamy na chętnych...ale już niedługo będzie zamówienie składane...zresztą w tym miejscu to i kilka sztuk zawsze można wydrukować.
[quote="przemolas4"]male pytanko .
czy istnieje mozliwosc zamowienia calej bialej naklejki o wymiarach 40/40 ?
na to pytanie może tylko szwagier, dać odpowiedz on zna szczegóły
ukach napisał/a:
KOMU JAK I KIEDY SIĘ PŁACI?
kiedy? narzazie zbieramy chętnych
krzeszak napisał/a:
Wysyłka dużej ilości - mój koszt
Przy wysyłce tej dużej wlepki niestety ale 10zl bo to już paczka i nie chce żeby się popsuła
Jeśli na przykład ktoś będzie chciał indywidualnie u mnie zamówić wlepkę to wtedy koszt plus wysyłka 4,50zl
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-02-18, 15:59
Panowie i panie, pytanko
jak zrobimy z tymi naklejkami?
bo jest możemy na dwa sposoby:
1) wysyłacie kase do mnie ( cena naklejki+koszty przesyłki)
2) wysyłacie kase do twórcy naklejek ( to samo)
z tym że w drugim wypadku będzie napewno szybciej bo naklejka trafia bezpośrednio do was. Ja jedynie podeśle do tego kolesia gotowe wzory w corelu do wydruku
ja jako pierwszy mogę te naklejeczki sobie zrobić i podać na forum ich zdjęcia dla zachenty
jak jest gościu sprawdzony to można i do niego
a jeszcze szwagier do Ciebie pytanie nie da się na paru naklejkach dorzucic napisu małego Grupa Lubelska?
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-02-18, 19:55
już nad tym pracuje
wszystkie schemaciki podeśle temu kolesiowi, jak by ktoś później chciał tylko zgłosi się do niego i gotowe
inne grupy też można porobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum