Wysłany: 2009-02-08, 17:31 Kupie lampe przednia do Vento od strony kierowcy ORAZ
Tak jak w temacie i opisie kupie lampe przednią do Vento najlepiej elektryczną od strony kierowcy a takze halogen orginalny kompletny równiez od strony kierowcy a także grill kompletny starego typu najlepiej. Ofert jakby co prosze kieorwac w temacie bądx na PW ze zdjęciami.
WIęc tak grill narazie kupiłem nowego typu plastikowy, lampe tez już mam. Ale bede szukał i czekał na propozycje sprzedazy ori grilla starego typu takiego jaki miałem wcześniej więc czekam na propozycje dalej. Musi byc identyczny innego nie chce. No a tak na marginesie uderzyłem w sarne:P
eros662, a mocno jet ten twój stary połamany masz jakieś foto, bo moze sie jeszcze do czegos nadaje
Heh no niestety mam tylko trzy częsci owego grilla tzn listwe pod lampy całą pogiętą i do malowania jakby co no a samą atrape to roztrzaskało na pare części i tez nie mam kompletu:0 zreszta jutro zrobie fotek pare i wkleje do profilu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum