Kupię kartę gtraficzną - taką średnią, nie za mocną i nie za słabą też. Ale... problem tego typu, by była jak najcieńsza. Bo żeby zmieściła się pomiędzy urządzenia PCI, bo mam mało miejsca pomiędzy nimi. Z wielkimi radiatorami i wentylatorami odpada. grubość 1.5 cm max. coś jak na tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=550638061 już nawet licytowałem, ale ktoś w ostatniej sekundzie mnie wyprzedził - a fajna, bo cieniutka.
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez spyro 2009-02-15, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Ale mówię, że ja potrzebuję niskoprofilową, cieniutką. A on ma z wiatrakiem, dosyć gruba - 4 cm, a ja potrzebuję max do 1.5 cm. gadałem już z nim i niestety mi nie podejdzie.
Udało się - wygrałem aukcję: http://allegro.pl/item555...an_idealny.html
Wiem, że to żadna rewelacja, bo są o wiele lepsze karty, ale ta chyba na pewno będzie lepsza od mojej zintegrowanej karty Co o tym powiecie? Warto było., czy nie?
Mam nadzieję, że Chieftec 350W to uciągnie, hehe
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2009-02-15, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Jak Undercover pochodzi na tym (a tak koleś napisał)
Wiesz... U mnie GTA SA też chodzi. Tylko jak... na rozdziałce 640... w miarę jako tako, a na fuul detalach, rozdz. 1280 to... 4 klatki na sekundę. Zobaczymy, jak przyjdzie Ino jeszcze jak mi się do kompa zmieści, bo jak nie wejdzie, będzie za gruba, to ją sprzedam Chyba, że zrobię mały tuning, hehe
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-02-16, 16:48
no jeszcze mozna ja "podkrecic" i bedzie smigala jeszcze lepiej
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum