Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-16, 16:08
jedynie co do zrobai ci na zamowienie tyl bo przednie to = golf a do golfa to wsyztsko jest... choc ja powim szczerze ze tylnego zderzaka z zywicy to chyab jeszcze ladnego do vento nie widzialem
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2006-08-16, 22:46
spyro napisał/a:
MAPET napisał/a:
bo przednie to = golf
to jednak przedni zderzak w Vento to to samo co w golfie? Chyba nie, bo przecież kratki i hokeje nie pasują... Albo Cie nie zrozumiałem
seryjne nie sa takie same maja kilak roznic ale mozna zamontowac z golfa do vento i odwrotnei bo pasuje... ale z zywicy i i tak obojetne bo pasuje i tu i tu..
www.mapet-TUNING.com
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-08-17, 14:46
vento ma inne kratki,wlot ma 4 przegrodki jest 5 otworow a w golfie jest 6 przegrodek czyli 7 otworow,no i dolem sie roznia w luku bo hokej nie pasujez jednego do drugiego
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Wysłany: 2006-08-17, 18:20
BANDERAS_RR napisał/a:
vento ma inne kratki,wlot ma 4 przegrodki jest 5 otworow a w golfie jest 6 przegrodek czyli 7 otworow,no i dolem sie roznia w luku bo hokej nie pasujez jednego do drugiego
oprocz tego ma inaczej uksztaltowana gore zderzak i jest to 1 czesc a w golfie sa 2 czesci
www.mapet-TUNING.com
ja też szukam bo wczoraj mi pies wpadł pod koła i zderzak cały połamany. hokeje się udało uratować bo sa bardziej giętkie. Mapet co masz na myśli mówiąc, że górą się różnią? patrzyłem teraz na allegro- do golfa zderzaki zwykłe chodzą po stówkę a do vento porysowane za dwie stówki.. ale jak kupię do golfa to muszę też hokeje kupić? czy mogę włożyc te z ventyla?
to czy ten samodzielny element tez musze dokupic oprocz hokeja? hce sprawdzic czy mi sie oplaca kupowac do golfa bo jak hokej jeszcze to sie zaraz okaze ze wychodzi cenowo tak samo jak vento
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum