Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-08-10, 11:38 KOBITKI KLUBOWICZÓW
po spociku w Mielnie, czytaniu niektorych postow, i po widzeniu ze SPYRO i jego luba........ doszedlem do wniosku, a wlasciwie moja zonka podrzucila mi taki pomysl, zeby utworzyc oddzielny dzial dla naszych lubych. Beda tam gryzmolily swoje ciekawoski.... moze zamieszczaly zdjecia w bikini itp Mysle ze byloby to dosyc rozsadne rozwiazanie. Po 1. nie byloby wiecej takich poscikow ze nagle niby SPYRO pisze......buziaczki dla was wszystkich . Po 2. zeszly by nam z glow i ich nie suszyly, ze tak dlugo siedzimy na forum, bo same tez beda chcaily posiedziec . Po 3. Moze jak bedzia zlociki to sie beda organizowac w babksi sposob.....ktora kroi kielby, ktora..... cos tam
I albo sie zaloguja na siebie. Albo na naszych nikach beda jechaly, tyle ze wiadomo ze w tym dziale nikt z nas sie nie odezwie
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-10, 12:50
Tak jak gadaliśmy u mnie, jest to dobry pomysl, tyle, że ja proponuję założyć naszym Paniom osobne konta na frum i niech piszą i robią co im się tylko podoba Gorzej jak zaczną pisac jakies dziwne historie z naszego życia - czytaj obciachowe:-)
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-08-10, 13:40
Ostatnio z Ania właśnie rozmawialiśmy na taki temat. Pytała czy może sobie na moim koncie coś napisać ale stwierdziłem że nie bo skoro Spyro mnie obdarzył zaufaniem i mam moda to jeszcze coś zbroi
Chciałem jej już nowe konto zakładać ale zapytała czy inne kobitki mają a ja jej na to że jeszcze nie ale jak zaczniesz to pewnie się ujawnią No i widać że takie pomysły nie tylko u nas się rodzą więc jestem jak najbardziej za
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 72 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2006-08-10, 22:05
ciekawy pomysł ha ha sam jestem ciekaw co w takim dziale może się dziać :wink: jak najbardziej jestem za niech panie piszą i nie zawsze koniecznie o naszych samochodach, może być śmiesznie albo i nie
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-17, 17:10
Panowie namawiajcie swoje kobietki do zakładania sobie kont i pisania na forum. Dzięki temu na pewno zrobi się tu bardziej interesująco Poza tym wasze Panie wreszcie zrozumieją waszą ogromną potrzebę siedzenia przy kompie Jeśli zaś chodzi o administratora, to nie wzieliście pod uwagę, że "głową kręci szyja", czyli ja :wink:
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum