Witam poszukuje jakiegoś schematu do montażu tempomatu chodzi mi konkretnie o wersje z linką gazu i instalacją podciśnieniową. Nie wiem w którym miejscu zamontować tą gruszkę co steruje gazem ( może ktoś ma coś takiego u siebie i pofatygował by się zrobić zdjęcia ) no i nie wiem gdzie podłączyć kable te co są w kabinie i przy silniku.
Powracam do tematu bo nie mogę do końca dojść został mi jeden kabel który którym płynie impuls od prędkości jazdy nie wiem pod co go podpiąć . Czytałem na różnych forach i niema tam jednoznacznej odpowiedzi jedni mówią że do prędkościomierza inni że do obrotomierza a jeszcze gdzie indziej czytałem że do czujnika abs w prawym przednik kole a i znalazłem też że do radia idzie kabel do regulacji głośności radia do prędkości auta to że tam jak możecie to pomóżcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum