Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-08-18, 02:11
Mapet-ja mam termothronic-i nie mam zadnych takich wypasnych... jedyne przewody co ida, to te od tego ludzika i zera swiecacego na zielono przy pokretelku...- moze to od tego? bo szczerze, to sie troszke zdziwilem czytajac co wczesniej o tym pisales i jak zaczalem grzebac z podswietlaniem aegorow i nawiwod diodami (jak skoncze zapodam jakas fotke) to sie przyjzalem i zamykasz i otwierasz nawiw normalnie mechanicznie, a kabelki ida tylko do tych swiatelek. a thermotronic mam na 100 oryginalnie w aucie.
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-18, 02:52
Mapet, a może to jest od wersji a zutomatyczną klimą (nie manualną)? bo thermotronic o ile dobrze psamiętam to tylko można ciepełko sobie ustawiać, tak?
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-18, 08:22
no to moze do climatroniaka? porpstu gdzies silniczek regulowal nawiew domykal i otwieral podawali mi koledzy ze termotronik tak mial wiec tak myslalem teraz juz sam nei wiem zreszta chetnei kupie ten silniczek lub wymienie na zwykly ten nawiew
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum