Bioly888, - w tej sytuacji najrozsądniej i zarazem najtaniej będzie kupić całe uszkodzone vento ,i to co Tobie potrzebne przełożysz do swojego a resztę gratów sprzedasz innym dobrze to przekalkuluj żebyś sie nie naciął
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
no orginalne graty to sa drogie trzeba by szukać w podróbce ale ze spasowaniem ich może być problem szczególnie błotniki
szyba do vento w używcę 100zl nowa ok 500zl z montażem
lampy przód nowy zamiennik ok 90zl za szt.
kierunki w zdezak 30zl za szt.
co do reszty to nie mam pojęcia jaki koszt
może to Ci sie przyda :
http://allegro.pl/show_item.php?item=569832536
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2009-03-10, 21:54
Bioly888, nie wiem czy się orientujesz, a nikt Ci nie napisał, że wele elementów jest wspólnych z golfem III. Na przykład belka pod zderzak, szyba, blotnik, chłodnica, a do Golfa łatwo i tanio wszystko znajdziesz. Zderzak i chyba maska oraz lampy z atrapą są inne
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-03-12, 21:21
zderzak pasuje od golfa bo ja mam w swoim venciaku zderzak od golfika o czym sam sie nie dawno dowiedziałem lampy są inne na pewno chyba ze mial jak w nie których ventkach lampy od golfika. Ale tak jak Krzeszak mówił najlepiej by było z zakupieniem ventylka na częsci najbardziej by sie opłacało. Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
kolego na forum od niecalego tygodnia jest ventylek na sprzedaz w calosci lub na czesci bez prawa do rejestracji. kolezka najchetniej sie calego pozbedzie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum