Wysłany: 2006-08-17, 16:19 komunikat przed odpaleniem
jak w temacie wyświetla mi tam gdzie licznik kilometrów
treść komunikatu INO1 wg książki jest to domaganie się przeglądu
jak skasować ten komunikat?
czy jest możliwość sprawdzenia jakich konkretnie czynności domaga się wetyl?
czy można jeszcze czegoś się dowiedzieć o wentylu za pomocą tego wyświetlacza.
czy jest możliwość sprawdzenia jakich konkretnie czynności domaga się wetyl?
czy można jeszcze czegoś się dowiedzieć o wentylu za pomocą tego wyświetlacza.
Pomógł: 14 razy Wiek: 54 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 270 Skąd: Bory Tucholskie
Wysłany: 2006-08-17, 19:02
Za pomocą tego wyswietlacza to nie, ale inne świecidełka powiedzą Ci np. "jest mi za gorąco", "jeśli teraz przyp!@#$%isz w drzewo to mnie zniszczysz", albo "chce mi się pić" lub też "mogę nie mieć zahamowań!". Są jeszcze takie: "za dużo mną kręcisz", "zaraz stajemy", "OLEJ!mnie(się przyda)". No, ale tak poważnie to na wyświetlaczu moga pojawić się tylko monity o przeglądy serwisowe (oel, in01, in 02) i na tym koniec.
Swoją drogą witam wszystkich po urlopowych wojażach
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-17, 21:35
Szymko, po ci to wogóle, rpzecież nikt na to nie patrzy. Spoko, jakbyś serwisował auto w ASO i miał pewność, że poprzedni właściciel też t robił, bo oni oprzy każdym przeglądzie samo to kasują i odpowiednio ustawiają... Ja tam to olewam, bo i tak olej itp robię z licznika kilometrowego... Od razu po kupnie wymieniłem wszystkie płyny, paski itp, więc miało to sie już nijak do poprzednich ustawień...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum