Przez tą zaślepkę sprawdza się lampą stroboskopową, tylko teraz nei wiem, czy zapłon, czy obroty... Wiem, że jak mi kiedyś gośc otworzył i sprawdzał to lampą, to powiedział, że obroty mam wporządku. W każdym razie wiesz, o co chodzi mniej więcej. A ten *^%#$*&$ pod kierownicą, to od czegoś musi być. Nie jest to serynie montowane w każdej ventve, ale widocznie poprzedni właściciel coś tam sobie założył i służy do włączenia czegoś tam. A czego, to już sam musisz sprawdzić
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-03-03, 12:44
To jest pewnie włącznik teleportacji trans orbitalnej Na serio to może jakieś odcięcie czegoś; zapłonu, paliwa itp tylko jak to by miało być do tego to się poprzedni właściciel nie natrudził z schowaniem zabezpieczenia
A pod korkiem jest znak do ustawiania zapłonu
Silnik: 2.0 Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 03 Mar 2009 Posty: 23 Skąd: Kielce
Wysłany: 2009-03-03, 22:19
"teleportacji trans orbitalnej"
hehe sie uśmiałem
w sumie to nie żaden korek to tylko zaślepka zasłania ona punkt 0 na kole zamachowym służący do ustawiania zapłonu.
a ten zapstrycznik jest wyczesany.
załatw poprzedniego własciciela za to co zrobił.
Do czegokolwiek by nie służył ten pstryczek już bym go wyrzucił i zaślepił czymś nie rzucającym sie tak w oczy.
jedyne co mi przychodzi to może on załącza wiatrak przy chodnicy.
Ale to tylko sugestia sam musisz odkryć jego tajemniczą funkcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum