Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-03-04, 17:38
no a ten co ja go mam to tez był sprowadzony z niemiec ;P ventka ta juz jest u nas w rodzinie 10 lat takze zostanie juz na zawsze dopoki nie skonczy zywota
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-03-04, 18:22
o kurcze...dopiero dziś zauwazyłem....ale ten temat powinien wylądaowac w dziale Nasze Ventki....Michał Świdnik....co o tym myślisz wydaje mi się że trzeba przenieść, co
Wysłany: 2009-03-04, 18:26
już przeniesione....
Michał_Świdnik napisał/a:
Przenos jak cos.
wiesz...nie tyle że ja chcę czy nie chcę...chodzi ogólnie o porządek na forum
a wracając do auta...powiem szczerze, ze jestem ciekaw jak to wyjdzie...jełsi już poskładasz furaka to mam nadzieję że wpadniesz na regionalny spocik do Lublina.
Dokladnie to bedzie tak:
Mieszkalem w Świdniku, przeprowadzilem sie na Krepiec miejscowosc 1km od Świdnika i tak pisze z przyzwyczajenia. Swidnik k.Lublina
Witam.
Po mozolnym scieraniu lakieru i wyszpachlowaniu zderzaka pora na lekkie mody. Jutro dam siateczke:) i przyciemnie zaslepki w zderzaku. I jak sie uda naloze podklad. Fotki jakos na weekend jak sie siostra z aparatem zjawi.
Powiem wam szczerze ze zrobilem cos co moze nie ma jakiegos wiekszego znaczenia ale zaostrzylem zaokraglone krawedze w zderzaku i powiem szczerze mi sie podoba:) Jakos w weekend pokaze na zdjeciach juz gotowy zderzak do lakierowania, a moze jak mi sie bedzie chcialo to go polakieruje bialym bo mi zostalo troszki jeszcze.
Aha jeszcze jedno bede robil otwory na kierunki w zderzaku tylko jeszcze nie wiem z jakiego auta wezme kierunki ale cos ala Jetta ameryk. Bo z doprowadzeniem pradu nie bede mial klopotow a zawsze taki szczegol cos to estetyki daje
Ostatnio zmieniony przez Michał_Świdnik 2009-03-05, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
Prosta odpowiedz, u nas najwiecej ventek w polsce Tygrys pisales ze mieszkasz 20km od krasnego stawu. Ale w strone lbnu?? To by wychodzilo ze gdzies kolo mnie :]
Siatka idzie na dolna czesc zderzaka. Czyli na srodek i na dwa otwory ( wnioskuje ze to halogeny w nowszych modelach) Drobnitkie oczka koloru czrnego Pozatym mam sporo roboty aby zmodyfikowac krawedzie na ostre. Ale bedzie dobrze Tak tez o tym myslalem, aby zrobic odzielny temacik , pogadam z Tigerem moze cos poradzi:]
Wysłany: 2009-03-05, 16:30
Michał_Świdnik napisał/a:
To by wychodzilo ze gdzies kolo mnie
tak blisko...pod koniec 2008 roku właśnie w Świdniku mi się dziecko urodziło-także kumam klimaty
szwagier napisał/a:
kawałeczek od świdnika
15 minut drogi.
Michał_Świdnik, znowu utworzyłes nowy temat odnośnie swojego furaka w dziale Tuning, a ten dział jest działem ogólnym....to co robimy ze swoimi furkami prezentujemy tutaj....może scalimy tematy??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum