Witam w koncu chciałbym pokazac swoje vento w wersji CL " Celinka " Niestety skromny opis jak narazie.Oto on
*Rocznik 1992r. chyba grudzien
*Silnik 1.8 55 kw ( 75 koni , niewiele ale nie jak na pierwsze auto to moze być
*kolor biały
Wyposażenie:
*centralny zamek
*klimatyzacje słyszalem ze cieżko dostac samochód z tą funkcją
*welurowa tapicerke
*Czujnik cofania
*regulacja świateł
*dzielona tylna kanapa . podłokietnik
*przednie regulowane siedzenia
Narazie to wszystko co pamiętam hehe
Historia auta
Sprowadzone 3 miesiące temu z niemiec przebieg jaki ma 165 tys. Benzyna , stan bardzo dobry zadbany jak szyby w dół dawałem to jeszcze było widac pród nie były tyle czasu uzywane
Fotki niestety narazie takie postaram sie jutro wrzucic normalne i całego środka
Ostatnio zmieniony przez kosmi 2009-03-01, 13:26, w całości zmieniany 3 razy
na wakacje planuje troche zmien pod względem technicznym jak i wizualnym
W planach mam kupno lepszego radia i głośników , może tapicerke zmienie na taką kremową bo mam tylko góre taka a dół już granatowy , podświetlenie na inny kolor jakieś inne lampy na przód jak i na tył
hehe jak bede po kilku głebszych to będe otwierał pilotem bo klamki to uu gorzej bedzie szukac hehe a może coś polecicie na zmiane zeby fajnie wyglądało , lampy jak i środka może coś z lustrami przyciemnic itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum