Witam!! Przepraszam ze zaśmiecam forum ale nie mogę wysłać prywatnej wiadomości wiec piszę w ten sposób. Otóż Jendker mam taki sam silnik jak Ty a padł mi przepływomierz powietrza i czy mógłbym podjechać do Ciebie i podmienić i sprawdzić jak autko będzie hulało?? Ta zabawka sporo kosztuje i chciałbym być pewny w 100%. Jesteś najbliżej moich okolic i dlatego piszę do Ciebie. Odezwij się na na gg albo tutaj. Pozdrawiam!!
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-03-06, 08:33
piotrekb90 napisał/a:
ale nie mogę wysłać prywatnej wiadomości
możesz kolego coś więcej napisać? Jaki masz problem z wysłaniem PW? Co nie działa? Jakieś komunikaty Ci wyskakują?
Napisz co się dzieje to postaram się jakoś zaradzić.
Bedzie "do wyslania" dopoki adresat tego nie przeczyta, wtedy bedzie w wyslanych.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-03-09, 11:58
Dokładnie tak jest jak bradley napisał. Zresztą było to już wałkowane na forum.
Jak już jest w skrzynce "do wysłania" to jest wszystko w porządku. Dopiero jak odbiorca odczyta wiadomość to ona u Ciebie automatycznie przeskoczy do wysłanych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum