Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2009-03-25, 18:21
Jak dla mnie to działa tylko w starych telefonach gdzie dzwonki lecą z tego samego głośnika co słyszysz rozmówcę, ściszasz na maxa i dajesz kumplowi żeby rozmawiał z magdą, ja innej opcji nie widze
Moj kumpel kiedys nagral sobie nagranie na automatyczna sekretarke ze w momencie kiedy przelaczylo sie na sekretarke byl jeszcze ten dzwiek telefonu, ze zajete. Pozniej mowil: halo.... halo? Kto mowi? I ludzie sie na to lapali dzwoniac do niego
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-03-25, 22:38
sebastian napisał/a:
a w jaki sposób?
puszczając na głośniku w swoim telefonie. beka była podwójna bo zarówno moja kobieta jak i jego to Magdy Przyleciał do nas i mówi, Endrju słuchaj, pokłóciłem się z Magda, ona nie chce ze mną gadać do tego jej stary się wtrąca w rozmowy. Ja zadzwonię a Ty poproś ją do słuchawki, to może ojciec poda jej słuchawkę. No i daliśmy się nabrać
Ale to było dawno dawno temu, jak ventyl był bordowy a ja jeszcze mieszkałem z Matulą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum