Wysłany: 2009-03-24, 18:01 Prześlizg w rozpędzaniu
Siemka.Pomóżcie z tematem ,a mianowicie na zimnym silniku i załaczonym ssaniu jak lece na 2 biegu i chce przspieszyć mocniej następi czasem przeslizg obroty spadną an chwilke i znowu lece normalnie o co kaman ? To jest chwilowa sytuacja ? = Ventyl 1993r 1.9 TD 75KM
,a mianowicie na zimnym silniku i załaczonym ssaniu
w dieslu nie ma sania jest przyspieszacz zapłonu!! po drugi przyspieszacz zapłonu wciaga sie na zimnym silniku przy uruchaminiu i chwile musi na nim popracowac a potem wciskamy spowrotem
Ostatnio zmieniony przez FWD350 2009-03-24, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
FWD350 - wiem jak sie obchodzić z dieslem wiem że to przyśpieszać zapłonu , a co do drugiej wypowiedzi owszem katalizator siedzi i jest raczej oryginał napewno mmoim zdaniem nie ma z niego pozytku a jak mozna sie przekonać o jego przydatności ?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
owszem mam "obrotomierz" i wiem że nie ma ssania tylko przyśpieszacz zapłonu sam sie kiedyś nasłuchałem o ssaniu i nie moge sie pozbyć tego błędu w wypowiedzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum