Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-08-14, 10:56
o nasze panie przyznają minusy na forum
co to się porobiło....
ja ten meczyk oglądałem jednym okiem bo drugim siedziałem na forum i samouczka pisałem
ale powiem Wam że za tydzień jedziemy z Andzią do poznańskiej Areny na meczyk z Japonią - oczywiście LIVE!
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-08-14, 12:07
problem w tym że właśnie nie
powiem tak: dostaliśmy bilety w prezencie i teraz kombinuje jak to zrobić żeby Ventka do Poznania spaliła jak najmniej bo nasz koszt to właśnie koszt podróży..
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-08-14, 15:53
no to dla mnie tez poprosze bo dla mnie pilka moze nie istniec a kibolem w naszej rodzinie to moja mama jest najwiekszym szczegolnie jak przy kazdym ataku na bramke zrywa sie i glosno krzyczy GOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!!!!!!
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-15, 12:31
Czy każdy facet musi lubić sport? Ja nie lubię (co widać po mnie ) i zapewne nic tego nie zemini, no chyba że raz na czas bilardzik na EuroSporcie no i na żywo, kiedyś nawet dobrze mi szło w bilardzik, ale tez już dawno nie grałem... A takto niestety sport mnie nie interesuje... Magda jest uradowana, że jako jedyny w czasie olimpiad i mistrzostw piłakrskich oglądam zupełnie co innego (wyjątkiem były mecze z Polską, które bacznie śledziłem w TV - i nie potrzebnie bo tylko się ()*#^%...)
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-08-18, 10:24
meczu z Wloszkami nie widzialam..... bo imprezowalam
widzialam za to wczorajszy, z USA
tez nie popisaly sie dziewczyny niczym wspanialym, chociaz nie mozna tego powiedziec o kazdej
Jesli chodzi o ogladanie siatkowki to uwazam ze w meskim wydaniu jest ciekawsza
[ Dodano: 2006-08-18, 10:29 ]
niedziela juz coraz blizej i bede mogla dac "upust swojej solidarnosci" z tym sportem
pewnie przez jakis czas bede miala problemy z gardlem i glosem :wink:
a Pawel juz sie ze mnie smieje (pozytywnie nabija) jak mu powiedzialam ze chce namalowac sobie flage polska na twarzy
Pomógł: 14 razy Wiek: 54 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 270 Skąd: Bory Tucholskie
Wysłany: 2006-08-20, 21:50
No to se chłopaki polatali w Poznaniu... :? . Jak zobaczyłem te przewroty w przód Piwosza (czytaj: Kadziewicza), to już stawiałem na tie-break i się nie pomyliłem. Siatkówka nie wybacza takiej dekoncentracji... ale to i tak najlepsza drużyna od kiedy śledzę losy Polaków. czyli ponad 20 lat . Lozano powinien zostać co najmniej do olimpiady 2012, bo zrobił team a nie zespół tańczący mazura, względnie grający nie-wspaniale, albo tylko-momentami-bosko . Na MŚ pokażemy starym Serbom i Czarnogórcom :!: A dziką karte koleś Acosta pewnie przydzieli makaroniarzom...eeeeeeeh.
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-08-21, 10:35
atmosfera panujaca na hali - coś wspanialego Jesli chodzi o te przewroty to nie tylko Kadziewicz "szalał", ale Świderski takze. W siatkowce kazda chwila rozluznienia moze źle się skończyć i chłopaki przekonali sieo tym w 4-tym secie.
Jesli chodzi o wczorajszy tie-break to nie narzekam - mogłam dłużej uczestniczyć w tej "zabawie" i dopingować naszych
Dobrze że w końcówce wytrzymali i wygrali cały mecz
Wysłany: 2006-08-21, 14:00
A mnie polacy wkurzyli :!:
Dlaczego :?:
............
No ile można krzyczeć OSTATNI :!: OSTATNI :!: OSTATNI :!:
Jakby tak pograli tie-breaka do 30 to z pewnością dziś nic bym nie mógł mówić :wink:
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-21, 20:29
Ja musiałam sama oglądać macz, bo Spyro nie lubi siatkówki. Tak się denerwowałam i wydzierałam, że aż ojciec do mnie przyleciał. Już było krucho z naszymi... Wygraliśmy o włos, a mieliśmy mieć taką przewagę nad Japończykami... Nasi chłopcy byli za pewni siebie... No ale najważniejsze, że wygraliśmy
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Wysłany: 2006-08-23, 00:13
a oto pare fotek z meczyku
w drodze na hale
rozgrzeweczka
a to juz meczyk
Zagumny w bloku (tym razem niezbyt udany)
Świderski i jego atak z drugiej lini
bloczek
Wlazły w swoim żywiole - atak (zajebi.... skacze, on chyba ma jakieś sprężyny w nogach)
przyjęcie zagrywki, tylko piłka "uciekła" już z kadru
Kadziewicz na zagrywce
a tu Wlazły
rzucać sie chłopaki a nie tylko patrzeć
a to ja
i cała nasza czwórka już po meczu
a teraz coś dla męskiej części (jak tylko panienki pokazywały się na parkiecie to Paweł łapał za aparat :roll: ) według mnie to nic ciekawego, ale możecie sami ocenić
krótki pokaz po pierwszym secie
nie może zabraknąć fotki Ventki, która też tam była
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-08-23, 01:45
...ale fajnie tam musiało być....
ja już od jakiegos czasu wiercę dziurę w brzuch mojego M (jak na razie mało skutecznie :? ), abyśmy pojechali na mecz naszych chłopców,
Wysłany: 2006-08-23, 12:01
Dlatego warto na mecze jeździć bo przynajmniej można wszystko zobaczyć
Mnie właśnie starsznie wkurza to jak w TV podczas przerw robią jakieś wywiady albo trenerów pokazują a nie te "główne wydarzenia" na boisku :wink:
A zdradze Wam jeszcze sekret: Andzia od niedzieli ręki nie myje bo przybiła pare piąteczek z Wlazłym, Zagumnym i jeszcze kilkoma
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-23, 12:05
Gavel napisał/a:
Andzia od niedzieli ręki nie myje bo przybiła pare piąteczek z Wlazłym, Zagumnym i jeszcze kilkoma
Mamy kumpele z Madzią, która prawie że sika po nogach jak widzi Wlazłego... W Łodzi wisi nawet jego pllakat, wielkości całłej kamienicy, wogóle nie kumam, zwykły koleś, tyle że pyka w siatkówkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum