Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-03-26, 18:29 Pierwszy spot
Witam.
Trzeba pomyśleć nad pierwszym spotkankiem.
Moja propozycja 25 lub 26 kwiecień.
Czekam na wypowiedzi lub jeśli termin jest mało atrakcyjny,
można zawsze się dogadać tak by wszystkim pasowało.
Miejsce i czas do uzgodnienia.
Pozdrawiam, pablo170
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Proponuje później wymianę numerów tal żeby się dokładnie zjechać, parking jest nie mały a pewnie staniemy gdzie będzie miejsce. Mam nadzieje że nie bedzie nas 5
Mi to by pasowalo cos blizej Białegostoku, Zambrow, Ostrow Mazowiecka cos w tych kierunkach moze byc w promieniu 60-70 km a tak mam ponad 500 troszeczke lipton
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-03-30, 17:18
ja będe na 100 % nawet gdybym miał tam sam byc.
To wtedy na zakupy sobie skocze Michcik no kurcze się zastanawiałem jak chcesz aż taki kawał drogi gonić.
Ale kolega Iwomati ma racje w warszawie chłopaki też szukają zainteresowanych więc w ich imieniu zapraszam na ich spoty
Wysłany: 2009-03-30, 19:05
michcik ale liczy się zapał pracuj z mazowszem, a może zrobi się jakiegoś integracyjnego kiedyś.
Van Diesel nikt nie zapomniał. Każdy czekał na Twój wpis
Wysłany: 2009-04-06, 22:36
elo
słuchajcie dziś jadąc S1 leciałem obok fashion hause i kurcze powiem wam, że tam jest wiecznie pusty parking. Od 3 stawów jest to oddalone o 13km. Dlatego może tam pierwszy spot. Dlaczego??
Bo nikt nikogo nie zna, a 3 stawy w week będą jak zawsze zawalone.
Oczywiście proszę o wypowiedz wszystkich zainteresowanych. Mi nie robi różnicy gdzie się spotkamy. Następne spoty można robić na 3 stawach, ale wtedy już każdy będzie wiedział kogo szukać.
Bo napewno w planach będzie integracyjny z grupą ''vw slask'' itp. Ale priorytetem jest nasz mały świat rzadko spotykanych ventyli
Silnik: 1,8 Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 193 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2009-04-07, 08:02
hej właśnie to samo miałem zaproponować wczoraj jechałem tą trasą i ten parking jest pusty tak więc ja jestem na TAK zobaczymy jak reszta ale miejsce fajne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum