Sam jestem przeciwnikiem i wolę tradycyjne. Ale jak ktoś ma zduzo kasy to spoko!!
Ale wydaje mi się że lambo dory bardziej pasują do aut dwu drzwiowych.
Pczekamy na efekt!! powodzonka
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-24, 12:08
Cytat:
Sam jestem przeciwnikiem i wolę tradycyjne. Ale jak ktoś ma zduzo kasy to spoko!!
Mam podobne zdaniena ten temat. A jeszcze ostatnio przeczytałem artykuł na temat niebezpieczeństw tuningu i pisali właśnie o golfie z lambo doors, gdzie przy wypadku nie mogli wyciągnać pasażerów, bo nie było jak, auto dachowało... Także janadal jestem przeciwnikiem tego rozwiązania, ale oczywiście tak jak napisał Polibo jak ktoś chce... Cikaw jestem jak to będzie wyglądać w vento, bo zazwyczaj tylko w 3 drzwiowych autach się to robi...
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-24, 17:02
spyro napisał/a:
A jeszcze ostatnio przeczytałem artykuł na temat niebezpieczeństw tuningu i pisali właśnie o golfie z lambo doors, gdzie przy wypadku nie mogli wyciągnać pasażerów, bo nie było jak, auto dachowało
no jzu idgray podal z artykulu sie usmailem hahahahaha
a to przeciez zawiesznei mu sie urwalo i dlatego mial wypadek.. jak lambo ma utrudnic przy wypadku wysiadanie? moze te uniwerslane ale nie to poz atym lsd przechodzilo crashtest i ok...
tego golfa z arta nie ma ktos sobei wymyslil
spyro napisał/a:
zazwyczaj tylko w 3 drzwiowych autach się to robi
nie do konca.. w stanach jest mase 4d z tym w polsce tez ze 3 auta..
jaca napisał/a:
a ja bede tym zaiteresowany tylko jaki koszt
bedzie oscylowal w granicach 1500zl mysle
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-24, 17:53
No to kiszka z tym artykułem, i jak tu polegać na prasie? Wiem, że Motor i AŚ to syfy, ale przyjemnie się je czyta na kiblu i trochę mnie ten artykuł zdziwił...
[ Dodano: 2006-08-24, 17:54 ]
No jak zrobisz sobie Mapet to z przyjemnością oglądnę wszystko, może się kiedyś przekonam do tego, anrazie podchodze bardzo sceptycznie do tematu lambo-doors w autach takich jak nasze...
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-08-24, 18:15
ja nie mowie ze zakaldasz i po 2 dniach sie nie podba .. mama na mysli ze np sprzeajesz auto i klinetowi sie nei podba to masz ta mozliwosc wrocci do serii a sam system nawet sprzedac
przeciez to nei jest tak ze z dnia na dzien przestaje ci sie podbac.. ja bym nei wywalil 1500zl kasy an cos co eni wiem czy mi sie niepodba
[ Dodano: 2006-09-24, 22:12 ]
i dodatkowe fotki z prac...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum