Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-04-11, 15:54
Ja już tez zasysam, ale robić go pewnie będę dopiero po świętach Chyba że dzisiaj o w miarę ludzkiej porze uda się zassać całość to będzie i zawita przed świętami nowy XP-ek.
jakos u mnie ida wszystkie po kolei i nie ma zadnych zastrzezen czy 100 MB czy wiecej to raczej nei na tej stronce:p
zasysaj i nie czytaj gupot tamnapisanych hehe
pzdr
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-04-11, 16:12
właśnie kończe 7 a ten 8 pójdzie migiem bo to niecałe 10M
ze względu na szybką pracę (aby zdążyć przed świętami) sporo rzeczy pominąłem, ale w kolejnej wersji, którą zrobie na spokojnie będą
a mianowicie musze zrobić jeden ventowski wygaszacz i poszukać jakieś ciekawe loga z VW aby zrobić z nich ikony i te małe zdjątka przy użytkownikach
a i zapomniałem dodać że nie ma IE7 tylko IE8
a bootscren przy ładowaniu systemu jest cały czarny, tylko pasek sobie śmiga po ekranie
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-04-11, 16:18
A te archiwa da się otworzyć dopiero jak ściągnie się całość czy teraz już powinno dać radę. Ja próbuję przez Win Rar-a to mi błąd wywala że archiwum jest uszkodzone.
Materiał o którym mowa w powyższych postach jest o obniżonej jakości dźwięku i obrazu w celu zachęcenia osób pobierających do zakupu wersji oryginalnej.
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-04-11, 16:30
cinek82 napisał/a:
No gitarra. A np z takim logo VW żeby był (kolorowym) i napis Vento żeby był ten co jest na klapie bagaja Ależ marudzę.... aż mi wstyd
bootscreen ma ograniczenia co do głębi kolorów bo tylko 8bitowa i nikt jeszcze nie złamał tego zabezpieczenia a jeszcze jest zabawy z przerabianiem hexagenalnym tej palety
niby to prosta tapeta a tyle z nią roboty że hej
Wysłany: 2009-04-11, 16:34
Aha no to sorki, nie wiedziałem. Ale i tak jest
Czyli w tym systemie który teraz się zasysa nie ma ekranu podczas ładowania systemu tylko pasek zasuwa Ale w sumie już będzie przedsmak finalnego systemu i jeszcze większe oczekiwanie
Wysłany: 2009-04-11, 16:35
silverek napisał/a:
a i jeszcze male pytanko czy ten system poradzi sabie z grami bo syn sobie gra i ja tez czasmi lubie w coś przyciąć
poradzi bez problemu, trzeba tylko sterowniki zainstalować od grafiki, w system są głónie wpakowane sterowniki SATA aby można było go zainstalować na każdym kompie
w następnej wersji zintegruje driver packi ( chociaż z własnego doświadczenia wiem że sterowniki orginalne są znacznie lepsze )
Wysłany: 2009-04-11, 17:13
Ale ja jeszcze zasysam. Wiem że wywalało błąd jak chciałem jedną część otworzyć. W ogóle jest dziwne że ikony tych części nie są z winrara tylko takie niewiadome bo skoro to archiwum to powinno automatycznie przydzielić ikonę .rar-a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum