Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-08-12, 22:04 PIERDOŁKI - czyli co ciekawego przytrafiło się Tobie
eeeh musiałem założyć taki wątek. bo tyle rzeczy mi sie przytrafia, że musze się tym podzielić.
1. Wczoraj nie chciałem pić Więc teściowa + 2 córki (w tym moja żonka) + wujostwo z Kanady poszli w cug. Jak to sie skończyło..... dziś cały dzień w łóżku, tragedia
2. Znowu nie wydrukowałem sobie ulotek Klubowych i musiałem czekać na faceta przed sklepem 20 min, bo nie miałem nic do pisania.
3. Ponieważ żona cały dzień niedomagała, a ja byłem w robocie, sklepie, sprzatanie mnie czekało i na koniec jeszcze z psem musiałem wyjść....poprosiłem ją żeby mi coś do żarcia zrobiła......dorzuciłem może być "z puszki". Przychodze i co widze.....talerz na talerzu dwie bułki niepokrojone i do tego otwarta konserwa + widelec ! :shock: .....no co jest z puszki ...jest
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-08-14, 00:09
kovval napisał/a:
Ponieważ żona cały dzień niedomagała,
z tego co pamietam kiedy spyro zakładał wątek WYSOKIE OBCASY pisałeś tam zebyśmy, my-dziewczyny, nie pisały brudów codziennego życia, przygód z życia młodzieńczego itp....
a tymczas widzę, że jak na razie tylko Ty mój drogi M piszesz o tych brudach... :|
Pomogła: 1 raz Wiek: 45 Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 47 Skąd: winsen
Wysłany: 2006-08-14, 00:47
brawo tylko pogratulowac ci a twuj maz powinien pomyslec zanim cos powie albo wziasc cos na skleroze bo takie zachowanie nie swiadczy o nim dobze ..........UWAGA.....to moze byc zarazliwe lub co gorsza nalogowe,ale wierze ze to tylko taki krudki przejaw (sklerozy\)i juz bedzie ok.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-14, 01:14
U Was tak samo, tyle, że solidarność jajników, już widzę co bezie jak Magda jutro to poczyta i zacznie wtrącać swoje 3 grosze, ona ma wrodzoną solidarnośc damksą i wspólne działanie przeci facetom :-(
Wysłany: 2006-08-14, 09:50
a o co chodzi??? o punkt pierwszy? jak ja sie natrabie to jest wporzadku, ale jak zonka, oooo to "morda w kubel, nie bulgotac". eeeeh ciesz sie ze tak "leciutko" to opisalem, a znasz mnie ze moglem ze sczegolami.
[ Dodano: 2006-08-14, 10:22 ]
A tu cos dodatkowego......Mistrzostawa Świata w Pokera w Las Vegas. Koles wygrał 12 mln $
Wszystko rozstrzygnęło się, gdy pozostało ich tylko dwóch. Gold i Paul Wasicka. Nad ranem miejscowego czasu trzema pierwszymi wspólnymi kartami na stole w Amazon Room były "Q" trefl, oraz "8" i "5" kier. Wasicka postawił 1,5 ml dolarów w sztonach i pokazał "10" kier i "10" pik, natomiast Gold wszedł "all-in" z "Q" pik i "10" trefl, co dało mu parę "dam". Czwartą wspólną kartą był "A" karo, a piątą "4" trefl.
Gdzie oni tu blef widza!!!! pzeciez mial wyższa pare dam. Tylko ze nie podali jaka to odmiana pokerka,.....ale miom zddaniem i tak cos pokopsali
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-08-14, 13:21
popieram Nelcie i Arlosze
Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze my kobitki mamy wieksze szanse w tym starciu, wiec faceci trzymajcie swoje jezyczki za zabkami
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-14, 22:59
Wiecie co, robi się kiepsko, bo do tej pory łąd i porządek a teraz zaczęło się.. A tak na poważnie dajmy sobie już spokój z tymi tekstami, bo dobrze nasze kochane Panie wiecie, że bez nas byłoby Wam bardzo ciężko żyć (i nam oczywiście bez Was tak samo)...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-08-26, 15:37
wracam do głównego tematu:
Dowiedziałem się dziś że nie jestem uczulony na osy
Wczoraj osa siedziała mi w kapciu i jak go założyłem to mnie skubana upierdzieliła w stope :!:
Bolało jak cholera więc zachlałem pałe i dziś rano zobaczyłem że opuchniętej nogi nie mam więc nie jest tak źle :wink: Jeszcze troche boli ale dam rade Ventką jeździć
Wysłany: 2006-08-26, 18:19
Apropos picia, wczorja Madzia byłana tym wieczorze panieńskim... Ale mi dziwnie było jak odwoziłem ją i jej kumpele... One takie wesołe a ja trzeźwy na maxa... Lepiej pić razem
Wysłany: 2006-08-26, 19:55
no gavel tos mial przygode....niepotrzebnie sie z nami spotkales ....a dlaczeggo zaraz wyjasnie - ukaszenia os sa zarazliwe Otoz miesiac temu na dzialce Arle udziabala ose w piszczel....... tydzien zwolnienia lekarskiego , 3x zastrzyki, nie mogla bida wogole chodzic. Tydzien pozniej mojego starszego osa udziabala w jezyk!!!! jak jadl zupke. po 3 min mial morde opuchnieta ze hej i seplenil jakbybyl ostro nawalony....na pogotowie musial jechac......no teraz TY. Wnioskuje ze nastepny w kolejce bedzie JACA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum