Wysłany: 2009-04-15, 05:50 09-05-2009 - pierwszy spot - WARSZAWA
Założyłem nowy temat, tamten będzie ogólnie o spotach a ten dotyczy pierwszego.
Już wiemy kiedy się odbędzie, ale gdzie się odbędzie i o której to jeszcze nie wiemy...
Piszcie swoje propozycje, osobiście uważam, że dobrym miejscem jest parking przy Reducie (Decathlon) Al. Jerozolimskie 148. Godzina to np. 16:00, tylko trzeba zwrócić uwagę, że w tym dniu i o tej godzinie parking może być zawalony, więc piszcie swoje pro...
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-04-16, 20:41
Moim zdaniem godzina dobra a co do miejscówki to jestem za ale jeżeli trza to się jeszcze dokładnie ustali tak by każdy co chce przyjechać miał równo do dojechania.
hehe widze ze jednak moj termin na spocik podpasowal ja trafilem w date Wy wymyslajcie miejscowke bo ode mnie to troszke km jest ale postaram sie wpasc
to jak tam panowie o ktorej ten spocik?? musze sobie ustalic czas o ktorej mam wyjezdzac z domciu bo ode mnie wo wawki to jednak troszke km bedzie . . . .
o 16:00, ja już będę się kręcił w okolicy koło 15. Będę wypatrywał ventyli Miejsce tak jak na początku ustaliliśmy. Parking przy CH Reduta (sklep Decathlon)
Silnik: 1.8 B
Wysłany: 2009-05-05, 20:06
Mnie nie będzie. Z dwóch powodów. Po pierwsze primo o 15 jest mecz RKS Ursus - Radomiak Radom i wypada się na nim pojawić Po drugie primo ok 17:30 muszę być w szkole, siła wyższa. A tak po za tym to nie ma się za bardzo czym chwalić.
qrde myslalem ze troszeczke wwczeniej sie tam stykniemy, ale i tak postaram sie przyjechac. Ziomek ma urodziny w ten sam dzien i imprezke robi wiec zobaczymy jak to bedzie, ale wykombinuje cos zeby przyjechac
Wczoraj u ojca w Volvo Ciezarowym poszla uszczeelka pod dwiema glowicami ;( i dzis caly dzien rozkrecanie silnika ;/ wiec na 100% sie dzisiaj nie wyrwe z domu .
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2009-05-09, 12:33
Panowie widzę że to będzie tak jak wczoraj więc może znowu spotkamy sie za tydzień jakoś wieczorkiem...moim zdaniem to są dobre pory...a i może kolega kovval zawita
widi narazie nie. Zostanie tak jak jest. Termin podany był dawno temu i każdy kto chce to się zjawi.
Kolejne spoty powinny wychodzić nam lepiej. Będziemy mieć swój skład i reszta będzie się do nas dołączać. Dzisiaj będzie jeszcze alex9, lukasz_lwo, mskostek, siekan (może) i mack (ventofans). I może jeszcze inne ventki
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-05-09, 22:10
cinek82 napisał/a:
Fajnie że się wam udał spocik
Do udanego spotu to troszkę brakuje nie dość że osób z wawy jest naprawdę sporo to na dodatek nie dają o sobie znać i niemają najmniejszej chęci się spotkać nie wiem co jest z tymi ludzmi PANOWIE INTEGRUJMY SIĘ JAK NIE MAMY NIĆ ZROBIONEGO PRZY FURACZU TO NIC NIE SZKODZI TU CHODZI O SPOTKANIE , niestety ja też troszkę dzisiaj zawiniłem bo się spuzniłem 1,5 godziny.
właśnie Wąski 2 dobrze prawi. mu. Na spotach rozmawiając można się dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć o naszych furkach. Sam byłem zaskoczony, że mam sterowanie szyb z kluczyka chociaż próbowałem kilka razy i nic mi nie wychodziło. A mack z forum fansów dowiedział się, że ma podgrzewane lusterka i spryskiwacze. Także wszystkich posiadaczy VENTO gorąco zapraszamy na następne spotkania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum