nie nie zdecydowanie to nie pasuje,okrutnie to białe rzuca sie w oczy i do niczego nie pasuje
ja tu widzę rant w polerce a środek na czarno ,otwory ulżeniowe tez w polerce i będzie bomba
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
i ma sie rzucac, duzo lepiej to w realu wyglada, pozatym oklepane polerowane felgi jak bmw wsrod drechow , postaram sie zrobic lepsze zdjecia bo tu to i mi sie srednio podoba, ja tam pracuje nad usztywnieniem pupci, sprezynki utwardzane w drodze na tym lepiej to wyglada
http://www.fotosik.pl/pok...3c92ee5e3b.html
2 dni czysczenia do gladzizny, 3 warstwy lakieru bialego, 2 warstwy lakieru bezbarwnego, robione w domowych warunkach na szybciora i moze nie jest jak powinno byc do konca ale i tak jestem zadowolony, razi razi po oczkach jak dla mnie bomba bo wyjatkowe a no fakt zainspirowane twoim autem podnoszenie pupci
dobry fachowiec powiedzial mi dzisiaj ze nie moge miec takich felg w moim aucie, do tego do takich felgo powinienem miec dobrane opony odpowienie... mi sie tam wydaje ze mi pier...li jak potluczony, delikatne bicie mam przy 50km/h, jak mi wywazali kola to maszyna lapala j7.5 gdzie felga ma 7, i mi mowi ze tak ma byc, co inny fachura to inne zdanie smiech na sali, fele zostana na 100% zebym mial je 10 razy prostowac, poleccie mi tylko porzadny zaklad ktory sie tym porzadnie zajmie, w naszych okolicach, przepraszam ze tu pisze ale w nawiazanu do felg....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum