Przeciez nowe skuterki tez sa dwusuwami. Do jednego zbiorniczka wlewa sie wache a do drugiego mixola i sie samo miesza. i tym to sie rozni od "starych".
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Chyba już wiem czym będe jeździł. Keeway Flash 50
w Promocyjnej cenie 2600 2007 rok ale nowka niesmigana. Wiem, że to chińczyk i sie nie opyla ale do nauki narazie styknie. Znana marka kumpel mówi, że dobra.
Kumpel ma 15, a ja 22 kwietnia bede mial 14. Wiem, wolał bym Aprilię. Tato mówi, że lepiej nowego chińczyka na gwarancji i pierdzieli jakies glupoty ze każda Aprilia jest po remoncie silnika. Pomóżcie go przekonać, nie wiem jak.
Dowiedz sie co ta gwarancja obejmuje. Jesli silnik sie zatrze i rozpatrza to w reklamacji to ja byl chinczyka bral. Przeciez wiecznosc jezdzic nim nie bedziesz.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-04-14, 22:05
no to rzeczywiście autorytet - 15 latek. Ty poczytaj fora co piszą o chińczykach. A ich gwarancje to można między bajki wsadzić. To jest takie gów... że potrafią koła odpadać podczas jazdy. Poszukaj na youtube, był cały program na TVN Turbo o tych skuterach z Chin.
Byłem w Keeway'u. Gosciu mówił co to za marka itp. Ja się zapytałem, czy Kingway'e są gorsze. Odpowiedział, że Kingway Kupuje 10-15 kontenerów skuterów chińskich i sprzedaje je pod marką Kingway. Zapytałem się czy to takie same jak w markecie tylko, że ze znaczkiem firmy odpowiedział że tak. W Keeway'u widziałem jeszcze model Hurricane. Ok pooglądałem go itp. Pojechałem do innego sklepu, a tam Zipp IDENTYKO jak Hurricane, tylko licznik inny może. Obok stały skutery innej marki Zumico chyba i też IDENTYKO jak ten Zipp czy Keeway. Sprzedawca mówił, że to lepszy skuter niż ten, który chcę kupić. Mniej awaryjny itp. Jak zobaczyłem te skutery Zippa i Zumico i przypomniałem sobie co mówił tamten gościu niemal nieposikałem się ze śmiechu.
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-04-15, 16:17
ja jak bylem w Twoim wieku to zapierdzielalem jawka 50 sport którą ojciec kupił za czasów komuny i pozniej stala 20 lat na strychu ja z kumplem ja odpicowalem i smigałem Jezdzila jak szalona I było dobrze
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Ostatnio zmieniony przez Rafik 2009-04-15, 16:17, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 B
Wysłany: 2009-04-22, 11:17
Panowie podepnę się pod temat. Otóż mój brat kupuj skuter, a raczej ojciec mu kupił . Skuter palił, przywieźliśmy go do Warszawy i okazało się, że nie pali. Wie ktoś może co jest tego przyczyną. Być może coś się zalewa ponieważ czuć benzynę jak się go kręci. Pomożecie?!
Kupiłem 22 Kweitnia Keeway'a Flash'a. Chińczyk fakt. Kupili włoską firmę Benelli, a silniki są wzorowane na Minarelli. Keeway co prawda chińska marka, ale to nie to samo co skuter z marketu jak Kingway, czy Zipp. Zipp podrabia sie pod inne skutery. Widziałem podrobionego Keeway'a i takiego jak mój kolega ma. Kolega ma niemieckiego Baotian Maver Brave II czy coś takiego.
P.S. Kask się nie mieść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum