Renault 21 Turbo . Fabrycznie budowane sportowe auto, wykorzystywane w wyscigach, bardzo limitowana wersja w polsce prawdopodobnie wystepuja 2 egzemplarze, moc fabryczna ok 150KM. Po przerobkach osiagnieta moc ok 350KM, inwestycja rzedu 5000 funtow brytyjskich w sam silnik. Przerobiony z pasja, wiekszosc prac wykonana wlasnorecznie. MOZNA?? Pomyslcie o swoich VENTACH...
Dasz mi 4tys zl i w ciagu miesiaca bede dysponowal moca 160KM
Dasz kolejne 4 i zrobie 200
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2009-04-22, 14:34
350km moze i fajnie wiedzac ze masz taka moc pod klape, ale np ja jezdze ventka kazdy dzien i zalewac benzyne gdy jest 350km chyba sie nieoplaca takie autka sa tylka na weekendy gdzies tam pojezdzic lecz nie na co dzien. dalby ktos mi 4k zl to mozna autko adrestaurowac, przemalowac i bedzie jak nowiutkie... moje zdanie takie.
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-04-22, 17:31
co to wogóle jest proównywac jakies renault do vento to tak jak bym porównal porshe do malucha albo jeszcze gorzej (joke) ale Vento to Vento i nic mu nie dorówna nawet jak bedzie mialo 350 kucyków to moje zdanie Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
jestem tego samego zgania co Fable, wolalbym odrestaurowac auto niz bawic sie w takie cos, poznalem tego kolesia od renaulta w angli i to auto autentycznie tylko stoi, a on w nim grzebie, chyba sie mija z celem takie cos ale jego brocha ze tak powiem, ale jak widac mozna byle by tylko sie chcialo i co najwazniejsze KASA!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum