Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-04-25, 10:46
Jeszcze moi znajomi się na zlot wybierają....Ci co byli ze mną rok temu....widac atmosfera im podpasowała...jeszcze nie są zapisani....ale prawdopodobnie przyjadą już swoim ventem. Także 4-ty samochód będzie na bank-tylko nie wiadomo czy to na 100% będzie vento
Jeszcze coś TOMEK_LBN się dopytywał o zlot i chyba ma chęć pojechać-ale jak wyjdzie to nie wiem....no i może ktoś z Chełmskich rejonów się wybierze
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-04-25, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
ja bym z wielka checia pojechal na ten zlot, tylko nic nie moge zaplanowac w przod, zwiazane jest to z moja praca, i niewiem gdzie bede, chce tam dotrzec mimo to tylko istnieje mozliwosc ze nie bede sunol od siebie tylko z nad morza... tam jakies namioty wchodza w gre? w sumie to mi tam autko wystarczy
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2009-05-09, 21:45
byc może i ja się zabiore z lublina z gr. lubelską bo na zlocie będę napewno ale nie wiem czy nie bedę musiał pojechac do wawy 14 sierpnia mam nadzieje że nie będę musiał wolał bym jak by moja dziewczyna przyjechala do lublina to wtedy bym jechał z reszta ekipy z woj. lubelskiego no ale to jeszcze troche czasu i sie zobaczy jak to będzie
być może i ja się zabiorę z lublina z gr. lubelską bo na zlocie będę napewno
pawelvwgti napisał/a:
wolał bym jak by moja dziewczyna przyjechała do lublina to wtedy bym jechał z reszta ekipy z woj. lubelskiego
zrób wszystko aby przekonać swoja dziewczynę bo szykuje sie niezła ekspedycja z Lubelszczyzny a w grupie siła
konwój 5-6 ventek na pewno nie umknie niczyjej uwadze...będzie sensacja ,wiec na pewno twój wysiłek nie pójdzie na marne pawelvwgti, - trzymam kciuki
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-07-05, 19:07
W tamtym roku gdy oni robili zlot my zapewniliśmy pełna pomoc, dając osobny dział na naszym forum, dają moderacje tego działu wiadomo komu, załatwiając nagrody na Zlot itp. W tym roku wszystko ogłaszaliśmy TYLKO na naszym forum i zebraliśmy ponad 100 osób z noclegiem i nie wiadomo jeszcze ile osób, które będą na Zlocie bez noclegu...
Wysłany: 2009-07-06, 09:16
Grishka, Łaszczów jest zaznaczony na poniższej mapie jako punkt B.....Krzeszak, Szwagier, mój kumpel i ja spotkamy się gdzieś mniej-więcej w punkcie A......nie wiem jak pawelvwgti.....nie wiem też gdzie by się styknąć ze zlotymkamilem....więc Panowi piszcie jak to widzicie.
Grishka, a Ty bedziesz wiedział jak dojechać do miejsca naszego spotkania lub do Lublina Nie wiem jak Ci będzie najlepiej.
jeszcze nie wiem gdzie ten osrodek dokladnie sie znajduje ale na tygodniu planuje tam podjechac wiec mysle ze bez problemu trafimy a w ten punkt co sie spotykacie to znajduje sie w jakies miejscowosci?? je bede mial gps-a ale bradziej potrzebny bedzie do zlokalizowania fotoradarow niz drogi bardziej od gps-a przydalo by sie radyjko ktorego nie posiadam
Wysłany: 2009-07-06, 19:10
Grishka napisał/a:
przydalo by sie radyjko
Ja mam radyjko....
Grishka napisał/a:
zlokalizowania fotoradarow
Niestety będzie ich trochę na drodze.
Grishka napisał/a:
a w ten punkt co sie spotykacie to znajduje sie w jakies miejscowosci??
Tak...jakaś to miejscowość będzie....jeszcze musimy się zgadać....ten punkt to taki przykładowy....po prostu w tym mniej-więcej miejscu nasze drogi będa się krzyzować a w tedy lota na Lublin a dalej na zlot....oczywiscie kwestia spotkania się jest jeszcze do dogadania się.
ja to panowie pewnie w radomiu dopiero dołącze - bo strasznego kierata musiał bym robic do lublina - ja w sumie bliżej mam przez mińsk, grójec itd ale te remonty na 2 mnie przerażaja - ostatnio do wwy 3.5 godz jechałem
a jak trase planujecie? bo ja nie bardzo wiem którędy do łodzi z lublina najblizej?
przypadkiem nie przez białą podlaskę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum