na tej glownej co mam, musialem jednak powrocic do starego zawieszenia bo mialem tylko sportowe sprezyny na seryjnych amorach. Kolka to 15... kupilem wlasnie sportowe amory ale beda jezdzily na seryjnych sprezynach, mam nadzieje ze troche to polepszy efekt srodek ladnie sie trzyma niebawem wrzuce fotki, jedyne co to lekko zdarty reczny;> ale to chyba nic dziwnego Heh
Ostatnio zmieniony przez alex9 2009-04-26, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-04-26, 21:22
No furka ładna ale są dwie rzeczy które mi nie podchodzą na ten moment , progi i lampy na przodzie jak by miały wkłady na czarno to już by ładniej moim zdaniem było.
Furkę widziałem na żywca i lampy moim zdaniem są ok. Pasują do tego koloru. Czarne wkłady bardziej podchodzą do ciemniejszych kolorów. Ogółem furka coraz lepsza się robi.
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-05-09, 23:19
Powitać małe odświeżenie tematu miło było poznać kolegę osobiście i muszę powiedzieć że autko jest na wielki plus ładniutkie i zadbane felgi też na żywo się godnie prezentują (takiej samej firmy co moje) teraz to bym pomyślał nad zawieszenie co by go nieco niżej dać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum