a niedługo bede miec do sprzedania wykładzinke bagażnika z boczkami(nie to gumowe coś tylko tą mega fajną ze schowaną apteczką) Aha będzie tez i podbitka tylniej klapy:) mega wypasik w super stanie ze spinkami oczywiście. Mam nadzieje ze w tym tygodniu zrobie zdjęcia- tylko nie wiem ile mozna za to dostac?
pozdr Kawalus
Ostatnio zmieniony przez kawalus 2009-04-27, 14:07, w całości zmieniany 1 raz
heheh a zaślepki nikt nie chce? kolejki jak za czasów PRL co do podbitki to myślałem o cenie 150zł za wykładzinke tj wykładzine i boczki to tez tak cos koło tej kwoty. No chyba ze ktos wezmie całośc to mega rabacik
Ostatnio zmieniony przez kawalus 2009-04-27, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
piankowa od spodu? jejka a jaka to? to taka raczej zwykła z jakimś usztywnieneim w miejscu koła zapasowego. postaram sie zrobic zdjecia i wszytsko bedzie jasne
a to wiem juz o co chodzi :)to nei wykładzinka tylko pianka heheh taka tez mam ale w zyciu jej nei sprzedam mam butle w miejsce koła i ona idealnie tam pasuje
to dobra cena, ja za swój komplet ostatnio dałem 120zł, ale nie miał wszystkich spinek. Więc pogratulować. A podbitka 150zł jakoś tak drogo, ale cóż rarytas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum